ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Tzakri1

Στις προσπάθειες της κυβέρνησης να ξεφύγει απο τα μέτρα του τρίτου όπως χαρακτήρισε μνημονίου ανέφερε η υφυπουργός οικονομικών Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία επιτέθηκε στη Ν.Δ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο θέμα της διαπλοκής και της διαφθοράς σε σχέσει με τις τηλεοπτικές άδειες.

Η υφυπουργός είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH fm 98.0 πως η αύξηση της φορολογίας δεν ήταν και τόσο τραγική σε ορισμένες περιπτώσεις όπως την παρουσίαζαν ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά παρ’ όλα αυτά σημείωσε οι μειώσεις ήταν ελάχιστες .

Σε ότι αφορά τα φορολικά μέτρα , η κ. Τζάκρη δεν περιόρισε τον λόγο της και είπε ότι «το τρίτο μνημόνιο το ψήφισαν όλα τα κόμματα το περασμένο καλοκαίρι και ως εκ τούτου δεν μπορούν τώρα να λένε άλλα πράγματα».

«Το τρίτο μνημόνιο υλοποιούμε και τώρα το ζήτημα είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ώστε στη συνέχεια να ρυθμιστεί το χρέος προκειμένου να ελαφρυνθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι» δήλωσε. Στο θέμα των τεσσάρων αδειών που θέλει να δώσει η κυβέρνηση, η υφυπουργός οικονομικών , τόνισε ότι «δεν θα πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν θα αδειοδοτηθούν γιατί οι αρμόδιοι υπουργοί  θα μεριμνήσουν για την προστασία των εργαζομένων ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας. Στόχος της κυβέρνησης είπε είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας όπως άλλωστε προβλέπει και ο νόμος Παππά».