ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επιβεβαιώθηκε τελικά η φημολογία που υπήρχε τις τελευταίες μέρες περί αποχώρησης από το Survivor, της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε την αποχώρηση της στους παίκτες και στους τηλεθεατές πριν από λίγη ώρα μέσα από το νέο επεισόδιο του Survivor.

«Σας κάλεσα εδώ σε ένα έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού γιατί υπάρχουν κάποιες εξελίξεις, αναπάντεχες και αυτές, όπως όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Survivor. Έχουνε γίνει πολλά μέχρι σήμερα, είχαμε την αποχώρηση του Στέλιου στο τελευταίο Συμβούλιο, σήμερα όμως έχουμε και ένα καινούριο νέο. Όπως βλέπετε από την ομάδα των Διασήμων απουσιάζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Θέλω λοιπόν να σας μεταφέρω πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε σήμερα οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχει το επεισόδιο έδειξε την Ειρ. Παπαδοπούλου να πηγαίνει στην παραλία για να μαζέψει τα πράγματα της και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της. Μάλιστα, η ίδια είπε ότι «παίρνεις πολλά μαθήματα όπως εκεί έξω. Θα μου χρειαστούν όλα αυτά τα μαθήματα που πήρα. Θα μου λείψουν πολύ τα αγωνίσματα. Νιώθω ότι κάποιος μου παίρνει το παιχνίδι μου. Είναι το καλύτερο κομμάτι του Survivor».