ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Kendall Jenner είναι η μικρότερη αδερφή της Kim Kardashian και στα 20 της χρόνια μπήκε στo κλαμπ των ιδιοκτητών Ferrari 488 Spider. Ανέβασε δε φωτογραφίες στο Snapchat και στο Instagram  για να μας δείξει πόσο χαρούμενη είναι από το νέο απόκτημα της. H Kendall συνήθως οδηγεί στο Λος Άντζελες και πόζαρε φορώντας μπλούζα και καπελάκι της Ferrari, διαφημίζοντας – μάλλον με το αζημίωτο – την πολυτέλεια και  την ομορφιά σε όλον τον πλανήτη… (βλ φωτο)

#Μία νέα έκδοση ποδηλάτου έχει προς διάθεση το BMW Group και συγκεκριμένα το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής του καινοτόμου e-Bike με την ονομασία BMW Cruise e-Bike Protonic Dark Silver. Το συγκεκριμένο ποδήλατο θα παραχθεί σε μόλις 300 μονάδες και ξεχωρίζει χάρη στην αποκλειστική χρωματική φιλοσοφία του. Το φινίρισμα Protonic Dark Silver είναι ασορτί με το επίσημο χρώμα του BMW i8 special edition, που πρόσφατα έκανε την πρεμιέρα του στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού. Η τιμή λιανικής αγγίζει τα 3.780 ευρώ… (βλ φωτο)

#Την επεξεργασία των προτάσεων για τα νέα τέλη κυκλοφορίας και τα τεκμήρια διαβίωσης με στόχο την αύξηση των φορολογικών εσόδων από την άρση της ακινησίας πολλών ΙΧ… συνεχίζουν στο υπουργείο Οικονομικών. Υπενθυμίζεται πως το ετήσιο τεκμήριο διαβίωσης για ένα ΙΧ 2.500 κυβικών ηλικίας 12 ετών είναι σήμερα 6.650 ευρώ, ποσό που δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό ετήσιο κόστος συντήρησης και χρήσης του ΙΧ…

#Ο Πάπας στηρίζει την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Η επίσκεψη του Φραγκίσκου του Α’ στη Σουηδία δεν έγινε με το θωρακισμένο popemobile αλλά για άλλη μια φορά με Fiat. Αυτή τη φορά κινήθηκε με το νέο Tipo στην hatchback έκδοσή του. Το αυτοκίνητο είχε πινακίδα SCV 1 (Status Civitatis Vaticanae), δηλαδή… Κράτος του Βατικανού.

#Πες μου τι οδηγείς να σου πω αν είσαι πιστός… Σύμφωνα με βρετανική ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους, οι κάτοχοι πολυτελών μοντέλων είναι πιο… επιρρεπείς στην απιστία. Η έρευνα αφορούσε 800.000 μέλη της ιστοσελίδας Illicit Encounters και έδειξε ότι το 22,21% εξ αυτών οδηγεί Audi. Αν αναρωτιέστε σε ποιες μάρκες αντιστοιχούν τα μικρότερα ποσοστά, στις δύο τελευταίες θέσεις συναντάμε την Peugeot (0,38%) και τη Renault (0,51%). Την τελευταία πεντάδα συμπληρώνουν η Land Rover (0,53%), η Skoda (1,05%) και η Hyundai (1,55%0.

#Η Vauxhall, θυγατρική της Opel, κατασκευάζει στο δικό της εργοστάσιο οχήματα για την αστυνομία, την πυροβεστική και το κέντρο άμεσης βοήθειας. Είναι ήδη ο μεγαλύτερος πάροχος αστυνομικών αυτοκινήτων στη Μ. Βρετανία, με μερίδιο κοντά στο 70%. Στη γραμμή παραγωγής θα κατασκευάζονται 2.500 οχήματα το χρόνο, περιπολικά και βαν της αστυνομίας, του πυροσβεστικού σώματος αλλά και ασθενοφόρα. Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε επιπλέον 50 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο του Λούτον. Κερδισμένες θα βγουν και αρκετές εταιρείας της ευρύτερης περιοχής, οι οποίες παρέχουν τον εξοπλισμό που μετατρέπει ένα συμβατικό Vauxhall σε περιπολικό ή άλλο όχημα.

#«Μάγκωσαν» τέσσερις που εξαπατούσαν με το πρόσχημα της αγοραπωλησίας αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα. Όπροέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. τα μέλη της σπείρας -από το 2015- εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες που είτε είχαν αναρτήσει ηλεκτρονικές αγγελίες προς πώληση αυτοκινήτων είτε αναζητούσαν σε αυτές οχήματα για αγορά. Σε μια των περιπτώσεων εξαπάτησης, κάποια από τα μέλη έρχονταν σε επαφή με ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, για τα οποία είχαν δηλώσει ακινησία λόγω φθοράς και τους έπειθαν να τους το μεταβιβάσουν πριν την εξόφληση ολόκληρου του προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού. Ακολούθως, τα επισκεύαζαν και αφού εξέδιδαν νέες πινακίδες κυκλοφορίας με ψευδείς δηλώσεις απώλειας, τα αναρτούσαν εκ νέου προς πώληση! Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί δεκαεπτά (17) περιπτώσεις απάτης, με τη μέθοδο αυτή, κατά τις οποίες τα μέλη της σπείρας αποκόμισαν χρηματικό όφελος άνω του ποσού των -40.000- ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία αρχηγός της σπείρας φέρεται 36χρονη έγκλειστη σε φυλακές…

Απόλυτα πετυχημένη κρίνεται η διεξαγωγή της 44ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. στην πίστα καρτ “Drive Park” στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Την παράσταση έκλεψε κάνοντας χρόνο ημέρας ο Καβατσικλής Θεόδωρος με Opel Kadett και χρόνο 1:22:050, με δεύτερο καλύτερο χρόνο το 1:22:110 του Σαλωνίδη Γιώργου και τρίτο καλύτερο χρόνο το 1:22:240 του Καρυπίδη Θεόκλητου αμφότεροι  με Opel Ascona. Πρώτος αθλητής Α.Ο.Θ. βραβεύτηκε ο Οικονομίδης Κώστας και πρώτη γυναικεία συμμετοχή η Βασιλειάδου Αναστασία. Από τις συμμετοχές και τους χρόνους των αθλητών έγινε αντιληπτό πως ο 6ο γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών βορείου Ελλάδος ανταποκρίθηκε στο ακέραιο στις αγωνιστικές απαιτήσεις προσφέροντας θέαμα και απίστευτες μάχες με το χρονόμετρο. Επόμενος αγώνας η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016