ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μπέζος_Γιάννης
«Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος» θα ανέβουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσική Θεσσαλονίκης, στις 1 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ.

 Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι πίσω στον χρόνο. Ένα ταξίδι στον χρόνο με τις ωραιότερες μουσικές και τραγούδια που σημάδεψαν τις δεκαετίες 1930, 1940, 1950. Τραγούδια των πιο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, από τον Αττίκ, τον Γιαννίδη και τον Χαιρόπουλο, μέχρι τον Σουγιούλ, τον Μουζάκη και τον Χιώτη. Και τόσους άλλους…

Οι μουσικές εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη σε μια παράσταση όπου οι συντελεστές ερμηνεύουν νοσταλγικά τραγούδια που ακόμη και σήμερα σιγοψιθυρίζουν οι άνθρωποι γύρω μας (Άρχισαν τα Όργανα, Το Τραμ το Τελευταίο, Ο Μήνας Έχει Εννιά, Παιδιά, της Ελλάδος Παιδιά, Ασ’ τα τα Μαλλάκια σου, Ένα Βράδυ που ‘βρεχε, Απόψε το Κορίτσι Θέλει Θάλασσα, Μια Ζωή την Έχουμε, Ας Ερχόσουν για Λίγο κ.α.). Πρόκειται για τραγούδια που καλούν τον κόσμο να σιγομουρμουρίσει, να χορέψει, να ερωτευτεί με ταγκό, ρομάντζες, βαλς, καντάδες, δημοτικά, ακόμη και πατριωτικά και τα περίφημα αρχοντορεμπέτικα, γνωρίζοντας πάντα την αποθέωση από το κοινό.

 Τραγουδούν:

Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ανδριάνα Μπάμπαλη

 Συμμετέχουν:

η Ντένια Στασινοπούλου και ο Σταύρος Μαρκάλας

Συνοδεύει 9μελής oρχήστρα

 Σκηνοθεσία, Κείμενα: Δημήτρης Μαλισσόβας

Μουσική Διεύθυνση, Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης