ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φωτεινή-Πιπιλή

«Ο κος Παππάς μιλά στον Καναδά για… προοδευτική οικονομία, είναι για τα «βραχιολάκια». Εμείς έχουμε τρελαθεί. Έχω χάσει το χιούμορ μου και αυτό είναι ανησυχητικό»

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο, αυτό με τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα, Στουρνάρα-ΚΕΕΛΠΝΟ, Τράπεζα Αττικής, τηλεοπτικές άδειες… Με «βραχιολάκια» έπρεπε να τον περιμένουν τον Παππά όταν επιστρέψει από τον Καναδά. Όταν ένας υπουργός υποκαθιστά το Σύνταγμα της χώρας, έχει σκανδαλωδώς παρανομήσει μαζί με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του. Και ο απλός αναγνώστης του Συντάγματος κατανοεί ότι υπερκέρασε παρανόμως το συνταγματικό δεδομένο της ύπαρξης του ΕΣΡ με τον τρόπο που δόθηκαν οι άδειες», είπε στον Alpha 989 η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή. «Ούτε στην Ουγκάντα τέτοιο σκάνδαλο, με τίτλο βοσκοτόπι Καλογρίτσα…Κλειδώνει 3 μέρες τους ανθρώπους για να καταλήξουμε στα βοσκοτόπια. Η Αττικα Μπανκ δεν ελέγχεται παρά μόνο από την κυβέρνηση και τον κο Στουρνάρα και εννοούμε Φρανκφούρτη. Ο κος Στουρνάρας είπε ότι δεν μπορούμε να βάλουμε τον κο Ρουμελιώτη… Ο κος Παππάς μιλά στον Καναδά για προοδευτική οικονομία, είναι για τα «βραχιολάκια». Εμείς έχουμε τρελαθεί. Έχω χάσει το χιούμορ μου και αυτό είναι ανησυχητικό. Με βοσκοτόπια θα χάσει ο «χ» Κοντομηνάς π.χ , που τον γνωρίζω από τα 20 μου, ήμουν ασφαλισμένη ως ρεπόρτερ στην τότε ασφαλιστική του εταιρεία (το κανάλι του)… Καλύτερα να είσαι «σαλόνι» παρά «λιγούρι», ο χορτασμένος δεν τσιμπολογάει», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο σε Ευρωπαϊκή χώρα και ο μεγαλύτερος τρόμος μου είναι όλα αυτά τα τερατώδη αντιευρωπαϊκά, αντιθεσμικά. Είναι υστερικοί οι Ευρωπαίοι σε θέματα ελευθερίας τύπου. Όταν είναι τόσο αυστηροί γιατί έσπρωξες π.χ μια γυναίκα, μου δημιουργεί άγχος ότι δεν κουνιέται φύλο ως προς την κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτό αποδεικνύει γιατί δεν πέφτει αυτή η κυβέρνηση. Οι Ευρωπαίοι έχουν βρει «υπηρέτη 2 αφεντάδων» και δεν αντιδρούν ούτε καν τα συνδικάτα των δημοσιογράφων…  Όταν έπεσε μαύρο στην ΕΡΤ το πλήρωσε η κυβέρνηση. Τώρα δεν αντιδρούν όμως», τόνισε η κα Πιπιλή. «Ο Παππάς ήθελε οπωσδήποτε δικό του κανάλι μέσω των βοσκοτοπίων του Καλογρίτσα. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα και κυρίως το θέμα της Άττικα Μπανκ», κατέληξε η πρώην βουλευτής της ΝΔ.