ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
REUTERS/Brian Snyder

Republican U.S. presidential nominee Donald Trump greets his daughter Ivanka as he arrives to speak during the final session  at the Republican National Convention in Cleveland, Ohio, U.S. July 21, 2016. REUTERS/Brian Snyder

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε πριν λίγο ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον Τραμπ, που «πέφτει από το βάθρο του»:

Τη μία τη χώρισε γιατί ανακάλυψε ότι έχει αφρικανικές ρίζες.
Η άλλη τον καταγγέλλει ότι προσπάθησε να της βάλει χέρι στη διάρκεια μιας πτήσης προς τη Νέα Υόρκη.
Μια τρίτη ότι τη φίλησε με το ζόρι στο στόμα στον πύργο του στο Μανχάταν, όπου εκείνη εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ.
Ο λόγος βέβαια, για τον δισεκατομμυριούχο Τραμπ που πίστεψε ότι μπορεί να αγοράσει τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ. Και έτσι, η Αμερική γνώρισε την πιο γελοία και ανούσια προεκλογική περίοδο εδώ και δεκαετίες. Με μια ενοχική Κλίντον και έναν ρατσιστή Τράμπ. Πρόσφατα, ο δισεκατομμυριούχος ακούστηκε να λέει για τις γυναίκες: «Όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ@@@ι».
Αν δεις όμως σήμερα τις δημοσκοπήσεις θα καταλάβεις ότι οι Αμερικανίδες δεν είναι αυτό ακριβώς που έχει στο μυαλό του ο Τράμπ. Αποφάσισαν να τον αρπάξουν από τα α@@@α και να τον ρίξουν από το βάθρο – όπως θα έλεγαν οι φεμινίστριες που αγωνίστηκαν για τη 19η Τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος.