ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

pappas pavlopoulosΣυνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.

Ο υπουργός χαρακτήρισε «διαδικασία πρότυπο» την δημοπρασία γα τις άδειες, επισημαίνοντας ότι είναι ένα«θετικό μήνυμα μια ισορροπία πείρας και φρεσκάδας για ένα ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που αξίζει στον ελληνικό λαό. Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να συμβάλλουμε να συγκροτήσουμε μια ισχυρή ρυθμιστική αρχή».

Από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι: «Το θέμα της αδειοδότησης δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του προέδρου της δημοκρατίας, ωστόσο μου ανήκει η αποστολή να θυμίζω την αντικειμενική και με ίσους όρους ενημέρωση».

Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο, το οποίο αξίζει ο ελληνικός λαός, ένα τοπίο που θα βασίζεται στην ισορροπία πείρας και φρεσκάδας.

«Είναι μια πρωτοβουλία που είχε καθυστερήσει αλλά σε κάθε περίπτωση. Είναι ώρα όλες οι πολιτικές δυνάμεις από κοινού να συμβάλουν στη συγκρότηση μιας ισχυρής ρυθμιστικής αρχής, η οποία θα είναι άγρυπνος φρουρός του επιπέδου και της ποιότητας που οφείλουμε, ως Πολιτεία, να διασφαλίσουμε για τους Έλληνες», ενώ αναφορικά με το ζήτημα του τιμήματος, τόνισε ότι «όλους μας εξέπληξε θετικά».

Διαβάστε περισσότερα στο Paraskhnio.gr