ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

lafazanis_dilosi_lae

Ο πρωτοκλασάτος υπουργός της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο άνθρωπος που έκανε το ουσιαστικό άνοιγμα της Ελλάδας στη Ρωσία παίρνει θέση σε όλα όσα λέγονται με αφορμή τις δηλώσεις Ολάντ στο βιβλίο του…

Πως δεν γνωρίζει εάν υποβλήθηκε αίτημα για κοπή… δραχμών στη Ρωσία ούτε υπήρξε ο ίδιος παρών σε κάποια σχετική συζήτηση ισχυρίζεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο πρωτοκλασάτος υπουργός της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο άνθρωπος που έκανε το ουσιαστικό άνοιγμα της Ελλάδας στη Ρωσία παίρνει θέση σε όλα όσα λέγονται με αφορμή τις δηλώσεις Ολάντ στο βιβλίο του ότι ο Πούτιν του εκμυστηρεύτηκε πως η Ελλάδα στο παρελθόν θέλησε να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του KARFITSA.GR ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέρει:  «Εγώ δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν το γνωρίζω. Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου να έχει κατατεθεί στην ρώσικη πλευρά αίτημα για κοπή εθνικού νομίσματος. Ήμουν παρών σε όλες τις συναντήσεις (Τσίπρα- Πούτιν) και δεν έγινε τέτοια συζήτηση».