ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Nakou_Kyriakos

Σήμερα στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης του νέου δημαρχείου Θεσσαλονίκης θα γίνει η πρώτη μετά από αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Θεσσαλονικιά Βίκυ Νάκου μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής η οποία και είχε προτείνει την επαναδραστηριοποίηση του Ινστιτούτου στην πόλη. Η εκδήλωση αποτελεί την τελευταία από μια σειρά εκδηλώσεων που έγιναν στη Θεσσαλονίκη την εβδομάδα που διανύουμε από τη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται πως η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Βίκυ Ευταξά είχε κάνει λόγο για «Φεστιβάλ της ΝΔ» σε συνέντευξή της στην KARFITSA.  

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου και πρώην ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα και θα μιλήσουν ο κος Φορτσάκης συντονιστής παιδείας  Νέας Δημοκρατίας, ο κος Λίτσας μέλος του ΔΣ του ΙΔΚΚ καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο κος Αναγνωστόπουλος μέλος του ΔΣ του ΙΔΚΚ πρώην πρύτανης  Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών , ο κος Γούναρης καθηγητής ΑΠΘ και ο κ. Κτιστάκης καθηγητής Δημοκριτείου Παναπιστημίου Θράκης. Τα συμπεράσματα της εκδήλωσης θα εξάγει η διευθύντρια του Ι ΔΚΚ κα Κωνσταντίνα ΜΠΟΤΣΙΟΥ πρώην Αναπληρώτρια πρύτανης πανεπιστημίου Πελοποννήσου.