ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

kuriakos-mhtsotakis-660x300

Με διπλή στόχευση ανεβαίνει στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Αφενός να παρουσιάσει τη δική του κυβερνητική πρόταση και αφετέρου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

«Στη Θεσσαλονίκη θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι: Από τη μία ο Τσίπρας επιστρέφει εκεί όπου είχε ανακοινώσει το περίφημο πρόγραμμα που δεν υλοποιήθηκε ποτέ και με το οποίο κέρδισε τις εκλογές και από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνει πρώτη φορά στη ΔΕΘ ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είναι αποφασισμένος να παρουσιάσει τις προτάσεις κάνοντας συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό» λέει στο «Π» στενός συνεργάτης του πρόεδρου της ΝΔ.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός της Πειραιώς, να κερδίσει από τη σύγκριση και τη σύγκρουση των δύο αρχηγών στη ΔΕΘ, αφού ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει με ειλικρίνεια στους Έλληνες πολίτες, όπως σημειώνει η ίδια πηγή. Μέχρι τότε όμως, δηλαδή μέχρι την παρουσία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη, η ηγετική ομάδα μέσα από μια σειρά κινήσεων θα κλιμακώσει τον σχεδιασμό της μέχρι τον προορισμό της ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης τα επόμενα 24ωρα θα συνεχίσει την πορεία προς τον λαό, όπως έκανε και πριν αναλάβει πρόεδρος του κόμματος κατά την εσωκομματική διαδικασία και συνέχισε μετεκλογικά. Ήδη μέσα στην εβδομάδα επισκέφθηκε τη Ζάκυνθο και είχε συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με διάφορες κοινωνικές ομάδες σχετικά με τα σκληρά φορολογικά μέτρα, με τον ίδιο να δίνει τις απαντήσεις του για το δικό του σχέδιο φοροελάφρυνσης, από το βήμα της ΔΕΘ.

Περισσότερα στο paraskhnio.gr