ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέα-Δημοκρατία-Κουμουτσάκος-660x300

«Το ΥΠΕΞ τοποθετήθηκε σε ανταπόκριση του ΑΠΕ χωρίς να έχει γίνει έλεγχος των όσων λέγονται από το πρακτορείο! Περνάει μέρες φθοράς και κακοδιοίκησης το ΥΠΕΞ, όπως και το πρακτορείο. Συγκεκριμένα, ζούμε τις πιο κομματικοποιημένες μέρες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Πλήττεται με αυτόν τον τρόπο ο ρόλος του πρακτορείου και αυτό πρέπει να αλλάξει», δήλωσε στον Alpha 989 ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Χαρακτήρισε «βλαπτικές και απαράδεκτες» τις δηλώσεις Ερντογάν και τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να τις αντιμετωπίζει ως «φραστικά πυροτεχνήματα». «Παρακολουθούμε με πολύ αυξημένη προσοχή τις τοποθετήσεις του Τούρκου προέδρου, έχουμε ένα κρεσέντο δηλώσεων. Πρέπει να αξιολογούμε με σοβαρότητα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και όχι επιφανειακά. Ο Ερντογάν βιώνει την ισχύ στο εσωτερικό και ταυτόχρονα πιέσεις στο εξωτερικό. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί συλλογική ένταση», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κος Κουμουτσάκος είπε χαρακτηριστικά: «Το μαύρο στα κανάλια είναι έμπνευση, εκτέλεση και ευθύνη αποκλειστικά του νόμου Παππά. Κάνουμε ό,τι μπορούμε να για αποτραπεί. Επιχειρεί να υφάνει μια «ιδιόκτητη διαπλοκή» η κυβέρνηση. Η υπόθεση αυτή πυροδοτεί εντάσεις, ο νόμος Παππά πάσχει και πλήττει την πολυφωνία. Είχε στόχο η τροπολογία να κλείσουν τα κανάλια που δεν έχουν άδεια για το κρίσιμο 3μηνο που έρχεται. Μήπως δεν τα ήθελαν τα κανάλια»;

«Ας τους φωτίσει ο Θεός να διασφαλίσουν τη θεσμική βαρύτητα και το κύρος της Δικαιοσύνης», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ για την επερχόμενη συνεδρίαση του ΣτΕ, καταγγέλλοντας παρεμβάσεις. «Η ΝΔ έγκαιρα έχει μιλήσει για μια κατάσταση στην ελληνική δικαιοσύνη που δεν την τιμά (τη δικαιοσύνη). Είναι ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι παρεμβάσεις και οι περίεργες μεθοδεύσεις στην δικαιοσύνη (από την κυβέρνηση)», είπε χαρακτηριστικά. Για το ζήτημα του χρέους, ο κος Κουμουτσάκος υποστήριξε πως «όποια ρύθμισή του δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στην πραγματικότητα. Ζούμε σε μια αποξηραμένη οικονομία».