ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ 3 / ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ένα απορριμματοφόρο συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με ένα Ι.Χ., λίγο μετά το τούνελ. Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν μόνο υλικές, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Από τη σύγκρουση των οχημάτων όμως, χρειάστηκε να κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας και έτσι τα οχήματα κινούνται στη μεσαία και στην αριστερή λωρίδα με αποτέλεσμα αυτή την ώρα η κίνηση στον περιφερειακό να είναι αυξημένη. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί…

Στο μεταξύ, σε τρία τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι και την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

  1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου Κ10 στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κωνσταντινουπολίτικα, Μαλακοπή, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00 το πρωί.
  1. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00 το πρωί.
  1. Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπα, γήπεδο ΠΑΟΚ) και του ανισόπεδου κόμβου K8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.