ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

tsipras

Το περιστατικό με τον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Εμμανουηλίδη να τηλεφωνεί on camera στο αρμόδιο υπουργείο για τη φωτιά στη Θάσο και η γραμματέας να του απαντά να πάρει …μετά τις 15:00, δεν άφησε ασχολίαστο ο πρωθυπουργός. Ερωτηθείς σχετικά κατά την επίσκεψή του στη Θάσο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο βουλευτής έπαιρνε τηλέφωνο σε …λάθος υπουργείο.

Είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός: «Το πρόβλημα ήταν ότι ο βουλευτής έπαιρνε στο υπουργείο όχι το άμεσο υπεύθυνο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, έψαχνε να βρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ήταν ήδη από το πρωί στο κέντρο επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα ήταν και στο ίδιο το νησί. Όταν παίρνετε σε άλλο υπουργείο, είσαστε αντιμέτωποι με το δαίμονα της γραφειοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημ. Εμμανουηλίδης εμφανίζεται μπροστά στον τηλεοπτικό φακό τοπικού σταθμού της εκλογικής του περιφέρειας να φωνάζει σε δραματικούς τόνους ότι «το νησί καίγεται, δεν μιλάμε για ζημιές ή καταστροφές αλλά για ανθρώπινες ζωές». Η γραμματέας του υπουργού ζητάει από το βουλευτή να πάρει …μετά τις 15:00 γιατί δεν είναι διαθέσιμος και εκείνος απαντά: «Ρε παιδιά σοβαρολογούμε; Μετά τις 15:00; Εδώ καιγόμαστε…», απάντησε ο βουλευτής. Πηγή: thetoc