ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

tzitzikostas-parelasi

«Δεν επιθυμώ να σχολιάσω τοποθετήσεις ανθρώπων με τους οποίους διαφωνώ ριζικά και για τους οποίους έχω εκφράσει τη γνώμη μου στο παρελθόν» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM 104,9» απαντώντας σε ερώτηση για τη δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την Αριστερά.

«Αλίμονο αν κάποιος γενικεύει και χαρακτηρίζει την Αριστερά και την πορεία της, με βάση το τι κάνει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων σήμερα στη χώρα», πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης είπε ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό» και σημείωσε: «τις τελευταίες εβδομάδες έχω την αίσθηση ότι η χώρα έχει αρχίσει να ξεφεύγει τελείως. Όχι μόνο ως προς τους δημοσιονομικούς στόχους, αλλά και στην ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Θεωρώ ότι κινήσεις, όπως οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη τον τελευταίο καιρό, τα σχόλια που γίνονται σε βάρος δικαστών και της ίδιας της Δικαιοσύνης ως θεσμού, δεν προάγουν τη Δημοκρατία μας και σε κάθε περίπτωση δείχνουν μια κυβέρνηση σε πανικό. Η συγκυρία είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πιστεύω ότι όλες οι δυνάμεις του πολιτικού μας συστήματος πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα και να αποφύγουν τις ακραίες τοποθετήσεις».