ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

kouroymplis

Σφοδρή επίθεση στη Ν.Δ και προσωπικά στον αρχηγό της Κυριάλο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο υπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό  NORTH 98, ο υπουργός εσωτερικών είπε για τη Ν.Δ ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά δεν έκανε τίποτα και είπε ότι το αίτημα για εκλογές θα παραμείνει απλό αίτημα αφού η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία και θα κριθεί στο τέλος της.

Αναφορικά με το θέμα της κόντρας που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Φίλη και τον Ιερώνυμο, ο κ. Κουρουμπλής έπλεξε το εγκώμιο του αρχιεπισκόπου μιλώντας για έναν άνθρωπο συναινετικό και ερωτηθείς για τον υπουργό παιδείας, είπε ότι «ο Φίλης καμιά φορά παρεξηγείται αν και ο λόγος του παρουσιάζει υπερβολές αλλά θα πρέπει να επικρατήσει διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών, σύνεση και συνεννόηση για να υπάρξει λύση στο θέμα. Και ο πρωθυπουργός σημείωσε δείχνει τεράστιο σεβασμό στην εκκλησία και τον επικεφαλής της» συμπλήρωσε ο κ. Κουρουμπλής .