ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
φωτο Σάββας Αυγητίδης

Νέα Παραλία φωτο Σάββας ΑυγητίδηςΜετά την περσινή επιτυχία, με 200 Walks σε 28 χώρες, η Α21 διοργανώνει φέτος το 3ο ετήσιο #WalkForFreedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Α21: 

ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στην Αριστοτέλους, στο άγαλμα του Βενιζέλου. Το Walk θα ξεκινήσει στις 16:00μμ, αλλά ζητάμε από όλους τους συμμετέχοντες να έχουν έρθει στις 15:30 (ή 15:00 για όσους δεν έχουν ήδη εγγραφεί). Από την Αριστοτέλους, θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, προς τα κάτω και στη συνέχεια, κατά μήκος της παραλίας, μέχρι τον Λευκό Πύργο.

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ:

Παρακαλούμε ντυθείτε στα μαύρα. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε να κουβαλάτε σακίδιο πλάτης, έτσι ώστε οι περαστικοί να μπορούν να δουν το μπλουζάκι της Α21. Σε περίπτωση που έχει κρύο, κατά προτίμηση φορέστε μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από το μπλουζάκι της Α21. Μπορείτε να πάρετε το μπλουζάκι σας από το γραφείο της Α21 την επόμενη βδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 9:00πμ μέχρι τις 17:00μμ. Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Φράγκων 6-8 (Τ.Κ. 54626) και το κόστος της μπλούζας είναι 5 ευρώ.

Αν δεν προλάβατε να κάνετε εγγραφή πριν να κλείσουν οι παραγγελίες, μπορείτε να συμμετέχετε με ένα δικό σας μαύρο μπλουζάκι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ:

Αν ενδιαφέρεστε για να βοηθήσετε εθελοντικά την ημέρα του Walk, παρακαλώ ενημερώστε μας! Χρειαζόμαστε βοήθεια με τις εγγραφές, την ενημέρωση και οργάνωση των συμμετεχόντων. Οι εθελοντές θα χρειαστεί στις 15 Οκτωβρίου να έχουν έρθει στην Αριστοτέλους μέχρι τις 14:30.

SOCIAL MEDIA:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα social media για να ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

 

(φωτογραφία Σάββας Αυγητίδης)