ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με εξαιρετική διάθεση, περισσότεροι από 400 φίλοι γνωστού ιδιωτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στην πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς: το «BBQ στο Αγρόκτημα». Πραγματοποιήθηκε στο δασάκι, το μεσημέρι της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκε από τον «Σύλλογο Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής».

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν –κάτω από τον λαμπρό ήλιο και το ελαφρύ δροσερό αεράκι- ένα εξαιρετικό γεύμα που ετοίμασαν οι σπουδαστές της Σχολής. Επίσης, είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν με τρακτέρ και πλατφόρμα στο καταπράσινο περιβάλλον της, ενώ τα εκπαιδευτικά στελέχη της Σχολής είχαν προετοιμάσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τα παιδιά, τα οποία ευχαριστήθηκαν το φαγητό και το παιχνίδι.

Διαχρονικά, το «BBQ στο Αγρόκτημα» στηρίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Έτσι και φέτος, οι συμμετέχοντες απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους μαθητές και τους σπουδαστές και συνέβαλαν στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College, καθώς και του Προγράμματος Υποτροφιών.

1. Από αριστερά, οι κ.κ. Πάρης Πετράς, Πάνος  Κανέλλης και Δημήτρης Σλαβούδης 3. Οι μαθητές της Σχολής, χόρεψαν για τους καλεσμένους της εκδήλωσης 4.Από αριστερά, οι κ.κ. Γιώργος Βιλδιρίδης, Σάββας Κάλφας, Θύμης Ευθυμιάδης και Γιάννης Ακκάς 5. Ενθουσιασμός στην ξενάγηση με την πλατφόρμα