Ακόμα 185 παιδιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών ξεκινούν μπάνια! (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ακόμα 185 παιδιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών ξεκινούν μπάνια! (ΦΩΤΟ)

SONY DSC

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος για το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» και από σήμερα ξεκινούν τα μπάνια για άλλα 185 παιδιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

«Καλοκαιρινή μέρα χωρίς μπάνιο είναι μέρα χαμένη», λέει το κάθε παιδί και λαμβάνοντας αυτό υπόψη, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών υλοποιεί και φέτος, όπως κάνει επί σειρά ετών, το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα». Μέχρι στιγμής οι ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς που περνούν τα παιδιά που συμμετέχουν αποτελούν επιβεβαίωση του προγράμματος και επιβράβευση όσων συμβάλλουν στην πραγματοποίησή του.

Τα παιδιά απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε ένα ιδιαίτερα ασφαλές περιβάλλον, παρουσία έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής που φροντίζουν για τα πάντα από την αρχή ως το τέλος των εκδρομών, διατηρώντας μια πολύ καλή σχέση με τα παιδιά.

Επιπλέον, ο δήμος έχει μεριμνήσει για ομπρέλες θαλάσσης και σανίδες κολύμβησης για τα πιο μικρά παιδιά, έτσι ώστε μετά το πέρας του προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν αποκτήσει πολύ καλή σχέση με την θάλασσα και να είναι εξοικειωμένοι με το κολύμπι.

Το Πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα 2017» απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-14 ετών (έτος γέννησης 2003 έως 2011), έναντι συμβολικού χαμηλού αντιτίμου και πραγματοποιείται σε δυο περιόδους (19.6-30.6.2017 και 3.7-14.7.2017), με συμμετέχοντες και από τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων. Ήδη ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος κατά την οποία 226 παιδιά απόλαυσαν αξέχαστες στιγμές, ενώ από σήμερα άλλα 185 παιδιά θα αποκτήσουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις από την παραλία των Μυκονιάτικων Χαλκιδικής, για μια ακόμα χρονιά.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ