Άμεση λύση για τον ΟΑΣΘ ζητούν επαγγελματίες και έμποροι! - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Άμεση λύση για τον ΟΑΣΘ ζητούν επαγγελματίες και έμποροι!

ην άμεση εξεύρεση λύσης στο θέμα του ΟΑΣΘ υπογραμμίζουν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ελλάδος, επισημαίνοντας τα «δυσμενή αποτελέσματα» που έχει η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού στις επιχειρήσεις και στη ζωή των πολιτών.

Όπως επισημαίνουν η ΟΕΕΘ και ο ΣΕΕ «η αγορά βουλιάζει στο χάος από την απραξία, αφού το καταναλωτικό κοινό δυσκολεύεται αφάνταστα στις μετακινήσεις του», ενώ «την ίδια ώρα το αρμόδιο υπουργείο και οι διοικήσεις του Οργανισμού και των εργαζομένων σε αυτόν, βρίσκονται σε πλήρη ασυνεννοησία για την εξεύρεση οριστικής λύσης στο όλο πρόβλημα».

Η Ομοσπονδία και ο Σύνδεσμος, καλούν τους εμπλεκόμενους φορείς «να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις επιχειρήσεις και τον λαό της πόλης, καθώς και στην οικονομία της και να βρεθεί μία άμεση λύση».

Επισημαίνουν τέλος ότι «κάθε καθυστέρηση ταλαιπωρεί αφάνταστα τους πολίτες και ζημιώνει τις επιχειρήσεις και την οικονομία της, σε μία μάλιστα εποχή που και η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται από την ύφεση που υπάρχει και τα σκληρά μνημόνια που της έχουν επιβληθεί».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ