Άρχισαν πάλι τα κουλά οι Γερμανοί - Karfitsa.gr
Οικονομία

Άρχισαν πάλι τα κουλά οι Γερμανοί

Την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει επιπλέον περιθώριο να διευκολυνθεί η Αθήνα ούτε επί του περιεχομένου ούτε επί του χρόνου, εκφράζει ο επικεφαλής της Κ.Ο. των Χριστιανοδημοκρατών Χριστιανοκοινωνιστών  Φόλκερ Κάουντερ. «Ο χρόνος είναι χρήμα. Και αυτό ισχύει ιδίως για την Ελλάδα. Χρήματα υπάρχουν μόνο εφόσον τηρούνται οι όροι του προγράμματος λιτότητας», τονίζει σε συνέντευξή του στην [...]
Την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει επιπλέον περιθώριο να διευκολυνθεί η Αθήνα ούτε επί του περιεχομένου ούτε επί του χρόνου, εκφράζει ο επικεφαλής της Κ.Ο. των Χριστιανοδημοκρατών Χριστιανοκοινωνιστών  Φόλκερ Κάουντερ.
«Ο χρόνος είναι χρήμα. Και αυτό ισχύει ιδίως για την Ελλάδα. Χρήματα υπάρχουν μόνο εφόσον τηρούνται οι όροι του προγράμματος λιτότητας», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Welt am Sonntag.
Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός, ερωτώμενος εάν η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, δηλώνει ότι θα ήταν καλό να παραμείνει.
«Το να διώχνουμε τα παιδιά από το σπίτι όταν δυσκολεύει η κατάσταση, δεν αποτελεί καλό μήνυμα των Ευρωπαίων προς τον υπόλοιπο κόσμο. Εάν όμως κάποιος οικιοθελώς εγκαταλείψει το σπίτι, αυτό είναι δική του απόφαση», υποστήριξε.
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ