Έλληνες μοτοσικλετιστές στο πλευρό των πυροσβεστών - Τους μετέφεραν νερά και γάλατα (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Έλληνες μοτοσικλετιστές στο πλευρό των πυροσβεστών – Τους μετέφεραν νερά και γάλατα (ΦΩΤΟ)

Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο Καπανδρίτι οι πυροσβέστες έδωσαν σκληρή μάχη με τις φλόγες. Στο πλευρό των ηρώων του Πυροσβεστικού Σώματος βρέθηκαν μοτοσικλετιστές από διάφορα ελληνικά κλαμπ.

Με κάλεσμά τους μέσω τον γκρουπ στο facebook δεκάδες μοτοσικλετιστές έσπευσαν στα σημεία συγκέντρωσης των πυροσβεστών, μεταφέροντας πάνω στις μηχανές τους νερά και γάλατα για τους άντρες και τις γυναίκες που έδιναν την άνιση μάχη με τις φλόγες.

Την περασμένη Τρίτη, συγκεντρώθηκαν στις 17:30 στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Κηφισιάς. Οι μπαγκαζιέρες και τα πίσω καθίσματα ήταν γεμάτα με νερά και γάλατα, τα οποία πρόσφεραν αφιλοκερδώς στους πυροσβέστες.

Παρόλο που συγκεντρώθηκαν δεκάδες μοτοσικλέτες δεν δυσκόλεψαν στιγμή το έργο της πυρόσβεσης ή την κίνηση, καθώς οι μηχανές είχαν την ευελιξία να απομακρύνονται γρήγορα από το δρόμο, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.

Στη συγκινητική αυτή κίνηση συμμετείχαν τα κλαμπ Varadero Club Hellas, BMW Riders Club of Greece, TDM Hellas, ΛΕΜΣ, ΛΕΜΟΤ. Μάλιστα, με ανακοίνωσή τους δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, σε συνεννόηση πάντα με την Πολιτική Προστασία.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ