Έρευνα Karfitsa: "Σεξ…αλονίκη" λόγω κρίσης- "Η ηδονή της... επιβίωσης" - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Έρευνα Karfitsa: «Σεξ…αλονίκη» λόγω κρίσης- «Η ηδονή της… επιβίωσης»

της Φιλίας Νομικού

«Συνδυάζοντας κέρδος και… απόλαυση αντιµετωπίζουµε την οικονοµική κρίση» όπως είπαν στην karfitsa κυρίως νέοι και νέες που αναζητούν στα… σεξουαλικά τους προσόντα, µια παράλληλη (και… αφορολόγητη) πηγή εσόδων και επιβίωσης. Είναι οι… εκδιδόµενοι της διπλανής πόρτας. Δεν θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελµατίες του σεξ και δηλώνουν ερασιτέχνες «άντε µετά βίας… ηµιεπαγγελµατίες». Τις δε ώρες που δεν προσφέρουν «ηδονή µε το αζηµίωτο», τους συναντάς και τους βρίσκεις στις «κανονικές» τους δουλειές και συνήθειες.

«Εγώ τις πρωινές ώρες είµαι σερβιτόρος» λέει στην Karfitsa ο Σπύρος Α. 27 ετών. «Άλλα παιδιά που το κάνουν αυτό, είναι φοιτητές ή φοιτήτριες, συνήθως από άλλες πόλεις από εκείνες που σπουδάζουν. Εξασφαλίζουν έτσι ένα καλό… χαρτζιλίκι για την περίοδο των σπουδών τους, ώστε να µη ζητάνε συνέχεια από τους γονείς τους. Άλλοι είναι άνεργοι που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα έτσι, µέχρι να βρουν κάποια δουλειά, ή και εργαζόµενοι, όπως εγώ, µε µισθούς που δεν φτάνουν για να ζήσεις. Φυσικά δεν µπορώ να πω ότι αισθάνοµαι αναγκασµένος να προσφέρω σεξουαλικές υπηρεσίες  µε αµοιβή. Η αλήθεια είναι ότι το απολαµβάνω κιόλας… Ξεκινάω µε αισθησιακό µασάζ, άλλοτε σταµατάνε όλα σε αυτό, άλλοτε υπάρχει και συνέχεια. Ίσως είµαι τυχερός, αλλά δεν µου έχει ζητηθεί ποτέ ως τώρα να προσφέρω υπηρεσίες χωρίς να το απολαύσω παράλληλα». Ο Σπύρος ήταν αυτός, από µια σειρά ανδρών και γυναικών – µε σχετικές αγγελίες στο διαδίκτυο – που δέχτηκε να µας µιλήσει γι αυτή την… παράλληλη δραστηριότητά του και να φωτογραφηθεί (έστω πλάτη), στη διάρκεια της αποκαλυπτικής κουβέντας µας…

«Μέχρι και 200 ευρώ  για 1-2 ώρες»

Η 22χρονη (κατά την αγγελία της) Έλσα, ήταν η µόνη από τις κοπέλες που αρκέστηκε να πει δυο λόγια τηλεφωνικά, αρνούµενη περαιτέρω τετ-α-τετ µε γυναίκα δηµοσιογράφο. «Δεν θέλω δηµοσιότητα, ούτε καν υποψία της, γιατί αν µάθουν οι δικοί µου τι κάνω θα… πεθάνουν» εξηγεί. «Τι να σας λέω τώρα; Πόσο δύσκολο είναι να είσαι φοιτήτρια σε άλλη πόλη;Δεν ξέρετε τα έξοδα των σπουδών; Δεν ξέρετε τα προβλήµατα και την ανέχεια των γονιών;». Στην επισήµανση, ότι οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την αγγελία της στο διαδίκτυο, αποτελούν πιο επικίνδυνη δηµοσιότητα από µια ανώνυµη συνέντευξη, απαντά «Οι φωτογραφίες µου µοιάζουν αλλά δεν είµαι εγώ…».

«Για τις κοπέλες, είναι και πιο εύκολο και πιο προσοδοφόρο, επειδή η “πελατεία” είναι ασφαλώς πολυπληθέστερη γεγονός όµως που κάνει και τον κίνδυνο να… εκτεθούν µεγαλύτερο», επισηµαίνει ο Σπύρος. «Για τους άντρες, δεν είναι το ίδιο. Μια κοπέλα θα πάρει 100, 150, ή 200 ευρώ για 1-2 ώρες και το τηλέφωνό της θα χτυπάει σχεδόν κάθε µέρα από ενδιαφερόµενους. Εγώ θα πάρω 30, 40, 50 ευρώ τη φορά, µε 3-4 κλήσεις την εβδοµάδα και σπάνια από µόνες γυναίκες, όχι επειδή δεν το θέλουν, αλλά επειδή φοβούνται να επιδιώξουν να συναντηθούν µε έναν άγνωστο για σεξ σε κάποιο ξενοδοχείο. Εµένα µε καλούν συνήθως ζευγάρια που θέλουν να πραγµατοποιήσουν τη φαντασίωση της γυναίκας για… τρίο µε δύο άντρες. Και το κουµάντο σεξουαλικά σε αυτά τα ζευγάρια το κάνουν συνήθως οι κυρίες, που συχνά έχουν θέµα µε… το µέγεθος ή τις σεξουαλικές επιδόσεις του συντρόφου τους. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Ζευγάρια που απλά επιθυµούν την έξτρα ικανοποίηση της γυναίκας».

Πολλά τέτοια ζευγάρια;

«Θα σας εξέπληττε πόσο πολλά», απαντά. «Και φανταστείτε, ότι στην φαντασίωση ενός ζευγαριού για οµαδικό σεξ, προηγείται συνήθως η επαφή µε άλλο ζευγάρι, ακολουθεί η επιλογή για τρίο µε γυναίκα ως τρίτο πρόσωπο και ως τρίτη επιλογή είναι το τρίο µε άλλον άντρα. Σκεφτείτε λοιπόν, ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν περισσότερα από 100 ζευγάρια που έχουν αναζητήσει τα 2-3 τελευταία χρόνια συνάντηση για µασάζ στην κυρία και ενδεχόµενο τρίο µε άλλον άντρα µέσω της δικής µου αγγελίας και κάντε τα µαθηµατικά που λένε…».

Φυσικά, για τα ζευγάρια που αναζητούν… ζευγάρια, το swinging που έχει γίνει της µόδας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, εξασφαλίζει “δωρεάν” την υλοποίηση της φαντασίωσης, µε άλλα ζευγάρια που έχουν ανάλογες αναζητήσεις. «Υπάρχουν όµως και οι περιπτώσεις επαγγελµατικής ενασχόλησης ζευγαριών µε το swinging, που απευθύνονται συνήθως σε ζευγάρια που δύσκολα αποφασίζουν να τολµήσουν το πέρασµα της λεπτής γραµµής ανάµεσα στη φαντασίωση και στην πραγµατικότητα» µας λέει ειδικός του είδους. «Οι πραγµατικοί swingers, εµείς που έχουµε το swinging ως lifestyle, συνήθως απεχθανόµαστε εκείνους που το κάνουν επάγγελµα», εξηγούν στην Karfitsa ο Πέτρος και η Ελένη, ζευγάρι στην ηλικία των 40 ετών περίπου, που ασχολούνται µε το swinging εδώ και έξι χρόνια. «Για ζευγάρια που το τολµούν και είναι πρωτίστως καλά µεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα, είναι και ένας τρόπος διασκέδασης και µια µορφή socializing µε άλλα ζευγάρια που έχουν κοινά ενδιαφέρονται… πέρα από τα στερεότυπα», εξηγούν. «Μέσα από διαδικτυακές κοινότητες για swingers έχουν προκύψει πολύ όµορφες παρέες µε δραστηριότητες που ξεπερνούν το σεξ. Γι` αυτό άλλωστε, αυτές οι κοινότητες, τους “επαγγελµατίες” τους… ξερνάνε. Συχνά και η υποψία πως κάποιο ζευγάρι επιχειρεί άγρα πελατών, αρκεί για τη διαγραφή του από τη διαδικτυακή κοινότητα».

%ce%97-%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b5%cf%81-%ce%a6%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%9d%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%b5%cf%81

«Δεν αισθάνοµαι πως είναι… πορνεία»

Το παράνοµο της υπόθεσης απασχολεί, αλλά όχι σε βαθµό αποτρεπτικό. «Δεν αισθάνοµαι πως είναι πορνεία αυτό που κάνω», λέει ο Σπύρος. «Παίρνω βέβαια τα µέτρα µου, για να εξασφαλίσω ότι αυτός που µου τηλεφωνεί… δεν είναι αστυνοµικός, αλλά δεν θεωρώ πως κάνω έγκληµα ρε παιδιά. Άλλωστε, αν το καλοσκεφτείτε, µε τα λάδια για το µασάζ και µε τις βενζίνες, επειδή κατοικώ σε επαρχιακή πόλη, ίσα που βγάζω τα έξοδά µου για κάτι που απολαµβάνω τελικά. Και έτσι το ξεκίνησα άλλωστε. Βρέθηκα καλεσµένος 2-3 φορές σε πάρτι swingers και gangbang (πολλοί άντρες µε µία γυναίκα) ως… έξτρα άντρας, αποκόµισα πολύ καλά σχόλια από τις κυρίες, µετά έκατσα και διάβασα για τεχνικές µασάζ και διάφορα βιβλία περί φαντασιώσεων, γυναικείου οργασµού και είπα να το αναπτύξω περισσότερο, µε τις αναγκαίες προφυλάξεις αυτονόητες».

Σχολιάστε

2 Σχόλια

Click here to post a comment

  • θα το έκαναν και τσάμπα όλες και όλοι αυτοί, απλώς ανακάλυψαν ότι υπάρχουν μαλακιασμένα άτομα που σε πλερώνουν για τα βίτσια σου ?

  • δηλαδή μια 22 χρονών που μπορεί να βγάλει 500 ευρω την μερα με το κορμί της….υπάρχει περίπτωση να πάει για 30 ευρω το 8ωρο;;;!!!!! να πείτε στα κορίτσια οτι αυτό που κάνουν λέγεται βίζιτα….και δεν εχει γυρισμό…. η τελική κατάληξη οταν περάσει η μπογιά…να πηγαίνουν με πακιστάνια

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ