Έτσι καλωσορίσαμε Γαλλοεβραίους τουρίστες... - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Έτσι καλωσορίσαμε Γαλλοεβραίους τουρίστες…

Εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Εξωστρέφειας Καινοτομίας και Ν Τεχνολογιων της ΠΚΜ για Γαλλοεβραίους επισκέπτες (3)

Μια βραδιά ελληνικού πολιτισμού διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Εξωστρέφειας, Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE προκειμένου να καλωσορίσει τους  250 Γαλλο-Εβραίους τουρίστες οι οποίοι επέλεξαν να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν το Εβραϊκό Πάσχα.

Στην εκδήλωση, που περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρούδας συμμετείχαν και απηύθυναν χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας, Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών της ΠΚΜ Τζελίνα Μακραντωνάκη και η Αντιπρόεδρος του Ελληνογαλλικού Επιμελητήριου Ελλάδος Μαρία Βοζίκη.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί η Αντιπεριφέρεια Εξωστρέφειας, Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών της ΠΚΜ με στόχο την προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας στους ξένους επισκέπτες. Αποτελεί δε συνέχεια των προωθητικών ενεργειών που υλοποίησε η  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Γαλλία, με την επιτυχή διοργάνωση παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων  στην  Έκθεση για τον Μ. Αλέξανδρο και την αρχαία Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο  του Λούβρου από τον Οκτώβριο του 2011 έως τον Ιανουάριο του 2012.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ