Έφοδος της αστυνομίας σε οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Έφοδος της αστυνομίας σε οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη

Λειτουργούσαν παράνομα

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που εργάζονταν σε δύο επιχειρήσεις παροχής ερωτικών υπηρεσιών, όπου είχε αρθεί παρανόμως το μέτρο της σφράγισης που είχε επιβληθεί.

Συντονισμένους ελέγχους πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, σε οίκους ανοχής της πόλης, προκειμένου να διαπιστωθεί η νομιμότητα λειτουργίας τους και οι συνθήκες εργασίας των απασχολούμενων ατόμων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής δράσης, διαπιστώθηκε ότι δύο οίκοι ανοχής λειτουργούσαν παράνομα, καθώς είχαν παραβιάσει το μέτρο της σφράγισης που τους είχε επιβληθεί.

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις γυναίκες, υπεύθυνοι και υπάλληλοι των επιχειρήσεων, σε βάρος των οποίων, αλλά και των ιδιοκτητών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκαν δικογραφίες με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της Λειτουργίας σφραγισθείσας επιχείρησης, της Διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και της Άμεσης συνέργιας σε διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Ταυτόχρονα, σε βάρος των συλληφθεισών βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων, αλλά και σε βάρος των δύο ιδιοκτητριών των οίκων ανοχής, διότι επέτρεψαν την εργασία σε υπαλλήλους, γνωρίζοντας ότι δεν διαθέτουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ