«Έχουμε πόλεμο - Λένε στη γυναίκα μου να φορέσει μαύρα!» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

«Έχουμε πόλεμο – Λένε στη γυναίκα μου να φορέσει μαύρα!»

Όπως το συνηθίζει επιτέθηκε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς...

imagehandlerΥπό το βλέμμα του πρωθυπουργού ο κ. Πολάκης ανέβηκε στο βήμα και επιτέθηκε στα κανάλια ενώ μίλησε και για απειλές κατά της συζύγου του. «Παίρνουν τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της λένε βάλε μαύρα» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πόλεμο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία γιατί βρέθηκε με μια ηγεσία με τον Αλέξη για να κυβερνήσει» προσέθεσε και επισήμανε πως έχουν προσληφθεί πολλοί νέοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Τα πυρά του συγκέντρωσαν οι προκάτοχοί του, Γεωργιάδης και Λοβέρδος.

Ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε στη σύντομη ομιλία του οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει και να κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Επίσης πρότεινε τη δημιουργία ενός οργάνου για την αυτοδιοίκηση. Ο κ. Πολάκης έκλεισε με μαντιναδα που έλεγε πως ο πολιτικός χρόνος δεν ειναι άφθονος

Όπως το συνηθίζει επιτέθηκε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς: «τα βοθροκάναλα δείξανε ότι δεν μίλησα σε μια καρκινοπαθή» είπε χαρακτηριστικά.

«Χθες το βράδυ για να μπορέσει το ιδιωτικό παραμάγαζο να γίνει μια αξονική χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας. Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα με μία καρκινοπαθή. Εχουμε πόλεμο» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ