Όλη η αλήθεια για τον ανασχηματισμό - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Όλη η αλήθεια για τον ανασχηματισμό

Η τρόικα έφυγε για λίγες ημέρες από την Αθήνα, αλλά ο συναγερμός παραμένει στο Μέγαρο Μαξίμου Η μαύρη τρύπα στο πακέτο των 2 δισ. ευρώ δεν έχει κλείσει και ο Αντώνης Σαμαράς καλείται να λύσει το Γόρδιο Δεσμό μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στο Μέγαρο Μαξίμου ξέρουν ότι όλα για την Ελλάδα θα κριθούν [...]
Η τρόικα έφυγε για λίγες ημέρες από την Αθήνα, αλλά ο συναγερμός παραμένει στο Μέγαρο Μαξίμου
Η μαύρη τρύπα στο πακέτο των 2 δισ. ευρώ δεν έχει κλείσει και ο Αντώνης Σαμαράς καλείται να λύσει το Γόρδιο Δεσμό μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Στο Μέγαρο Μαξίμου ξέρουν ότι όλα για την Ελλάδα θα κριθούν στη συνεδρίαση του Eurogroup και στη  Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ τον ερχόμενο μήνα.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να πειστούν όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. για την αναγκαιότητα του σκληρού πακέτου και να μην υπάρξουν απώλειες στη μάχη της Βουλής.
Το σενάριο του ανασχηματισμού «πάγωσε» ο ίδιος ο πρωθυπουργός από τη Ρώμη για να μην υπάρξουν αρρυθμίες στα υπουργεία που καλούνται να βγάλουν εις πέρας το βαρύ φορτίο των μέτρων.
Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι οι ανασχηματισμοί δεν προαναγγέλλονται, κάτι που σημαίνει ότι όλα είναι ανοικτά.
Στα γαλάζια πηγαδάκια πάντως υπάρχει αρνητική διάθεση ως προς το ενδεχόμενο μεγαλύτερης συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.
Όπως υποστηρίζουν τα έως τώρα δείγματα γραφής από τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι αρνητικά, αφού βάζει με τον τρόπο του τρικλοποδιές στην κυβέρνηση.
Αξιόπιστες πηγές πάντως επιμένουν ότι το θέμα θα τεθεί στην ώρα του, εξηγώντας ότι αυτό που τώρα έχει σημασία είναι να ψηφιστούν τα μέτρα από τη Βουλή, με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία.
Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ