Όπου φύγει - φύγει οι Θεσσαλονικείς! - Karfitsa.gr
Κοινωνία Ροή

Όπου φύγει – φύγει οι Θεσσαλονικείς!

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους που οδηγούν στις παραλίες της Χαλκιδικής, με τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου να εγκαταλείπουν, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών προς Χαλκιδική, πραγματοποιείται με χαμηλές ταχύτητες.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται από το ύψος του εμπορικού κέντρου στην Πυλαία έως και την ανηφόρα της Καρδίας, όπως επίσης στη γέφυρα της Ποτίδαιας και στα φανάρια της Νικήτης.

Ομαλή είναι η ροή των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών προς Κατερίνη, χωρίς να σημειώνονται καθυστερήσεις.

“Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούν. Ηδη οι ταχύτητες είναι χαμηλές λόγω κίνησης. Θα πρέπει να τηρούν τον ΚΟΚ να φορούν ζώνη ασφαλείας και κράνος στις μοτοσικλέτες. Παράλληλα χρειάζεται σύνεση και υπομονή και σε καμία περίπτωση εκνευρισμό στο τιμόνι. Όταν τηρηθούν αυτά, τότε σίγουρα θα ελαχιστοποιήσουμε τα τροχαία ατυχήματα”, ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ η αναπληρώτρια διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκη, Παρασκευής Παπαγεωργοπούλου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ