Αίρεται η ασυλία των βουλευτών της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή και Βασίλη Κυριαζίδη - Karfitsa.gr
Uncategorized

Αίρεται η ασυλία των βουλευτών της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή και Βασίλη Κυριαζίδη

Την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή και Δημητρίου Κυριαζίδη αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής. Υπέρ της άρσης της ασυλίας της κυρίας Πιπιλή ψήφισαν 187 βουλευτές, κατά τάχθηκαν 19 βουλευτές, «παρών» δήλωσαν τέσσερις βουλευτές ενώ υπήρξε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Κυριαζίδη ψήφισαν 175 βουλευτές, «όχι» είπαν 33 βουλευτές, «παρών» δήλωσε ένας, ενώ βρέθηκαν και δύο λευκά ψηφοδέλτια. Παίρνοντας τον λόγο η κα Πιπιλή αφού είπε πως «δεν έχει κανένα αυθαίρετο», παρά έχει «διαπομπευθεί από άθλιους με άθλιες πρακτικές», κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα και ζήτησε την άρση της ασυλίας της. Τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά σε βουλευτή «ακόμη κι αν συκοφαντείται χυδαία από κρατικούς λειτουργούς», αλλά ούτε και να αφήσει απροστάτευτη την αδερφή της, η οποία κατηγορείται από κοινού για αδίκημα που αποδεδειγμένα δεν διαπράχθηκε από καμία.

Ο κ. Κυριαζίδης αναφερόμενος στην υπόθεση που τον αφορά περί ψευδούς καταμήνυσης είπε πως ενώ έχει αθωωθεί, «για λόγους συνδικαλιστικής εμπάθειας και εκδικητικότητας» μηνύθηκε εκ νέου ως ηθικός αυτουργός. «Είναι πολύ κακό να δικαζόμαστε τρεις φορές. Τη μια φορά κρεμάστηκα στα πρωτοσέλιδα του νομού μου επειδή δήθεν κάτι έκανα. Εκείνο που έκανα ήταν να στείλω τους απατεώνες στο δικαστήριο. Και πάλι αυτό θα έκανα» είπε ο κ. Κυριαζίδης μιλώντας στην Ολομέλεια.

Πηγή:  iefimerida.gr
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ