Αθλητικό... Σαββατοκύριακο στο δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Αθλητικό… Σαββατοκύριακο στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και εταιρικών ομάδων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη η διήμερη Αθλητική Συνάντηση Εργασιακού Αθλητισμού που διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας με την υποστήριξη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη συνάντηση εταιρικού αθλητισμού στη Βόρεια Ελλάδα που οι διοργανωτές έχουν στόχο να αποτελέσει μια υψηλών προδιαγραφών αθλητική διοργάνωση η οποία  θα καθιερωθεί ως ετήσιος αθλητικός θεσμός.

Τα αθλήματα που περιλαμβάνει η διήμερη Αθλητική Συνάντηση Εργασιακού Αθλητισμού  είναι: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Ping Pong, Bowling Αγώνας Δρόμου, και Spartan Race. Η αυλαία της εκδήλωσης θα σηκωθεί με την τελετή έναρξης το πρωί του Σαββάτου 27/05 και θα κλείσει με τις απονομές επάθλων και διακρίσεων το μεσημέρι της Κυριακής 28/05.

Οι αγώνες διεξάγονται με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και είναι υπό την αιγίδα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος. Είναι αναγνωρισμένο  μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS) καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα τους κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Οι διοργανώσεις των «Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού» από τον HOCSH υλοποιούνται τα πέντε τελευταία έτη στην Αθήνα και συμμετείχαν σε αυτές περισσότεροι από 4.000 αθλητές συνολικά, από όλο τον κόσμο (Ισπανία, Κίνα, Ισραήλ κ.α.), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΟΠΑΝΔΑ, του ΕBEA, του Υπουργείου Τουρισμού και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ο HOCSH έχοντας σημειώσει λοιπόν σημαντική επιτυχία με τη διοργάνωση και θεσμοθέτηση των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, στοχεύει  αντίστοιχα στη διοργάνωση μιας ποιοτικής αθλητικής εκδήλωσης για εταιρίες, δημόσιες υπηρεσίες και συλλόγους της Βορείου Ελλάδος, η οποία να αποτελέσει στο μέλλον μια θεσμοθετημένη ετήσια διοργάνωση, εδραιωμένη στη συνείδηση των φορέων του Εργασιακού Αθλητισμού στη Β. Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • τηλ: 210 7232909
  • email: projectmng@hocsh.org
  • Website: www.hocsh.org,
  • Facebook: /HOCSH
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ