Αιδοιοπλαστική επέμβαση με Laser - Karfitsa.gr
Άρθρα_Υγείας

Αιδοιοπλαστική επέμβαση με Laser

Η αιδοιοπλαστική είναι χειρουργική επέμβαση που αποκαθιστά την αισθητική της περιοχής των γυναικείων έξω γεννητικών οργάνων (πλαστική μικρών και μεγάλων χειλέων και κλειτορίδας).

Με τη χρήση ιατρικού Laser στην αιδοιοπλαστική αναμορφώνουμε την εμφάνιση των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου ή την μείωση του εύρους του κόλπου που μπορεί να έχει μεταβληθεί από τον τοκετό.

Κατά τη διάρκεια ενός φυσιολογικού τοκετού πραγματοποιείται πολύ συχνά η περινεοτομή για την διευκόλυνση εξαγωγής του νεογνού από τον κόλπο. Η ουλή της περινεοτομής στην διάρκεια του χρόνου συνήθως προκαλεί μια κάποια διαταραχή της αισθητικής εμφάνισης. Αλλά και λόγω της φυσιολογικής χαλάρωσης των ιστών παρατηρείται η αύξηση της διαμέτρου του κόλπου. Η ελαστική χαλάρωση του κόλπου δύναται να επηρεάζει και την ευχαρίστηση στην σεξουαλική επαφή.

Με τη χρήση ιατρικού Laser στην αιδοιοπλαστική αποκαθιστούμε τη δυσμορφία των ουλών στην περιοχή του περινέου (π.χ. περινεοτομή, ουλή βαρθολινείου αδένα, κονδυλώματα). Η αιδοιοπλαστική αναμφίβολα είναι η ιδανική λύση αισθητικής αναμόρφωσης της ευαίσθητης περιοχής της γυναίκας που αποκαθιστά αισθητικά αλλά και λειτουργικά προβλήματα.

Παραδείγματα αισθητικών προβλημάτων είναι η αποφυγή των στενών ενδυμάτων και μαγιό και στην περίπτωση λειτουργικών προβλημάτων αποκαθίσταται και βελτιώνεται η ερωτική ευχαρίστηση μιας και απαλείφεται ο πόνος κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Χρησιμοποιούμε την πρωτοποριακή τεχνική “Side to Side” που επινόησε και πρώτος εφάρμοσε ο Δρ. Αλέξανδρος Μπάντερ, με εκπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τεχνικές που οδηγούν σε ανεπαρκή αποτελέσματα.

Η αιδοιοπλαστική επέμβαση βοηθά τις γυναίκες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους αλλά και την ερωτική τους ζωή. Η επιστροφή στις δραστηριότητες του ατόμου γίνεται σε 7 με 10 ημέρες, ενώ η επαναφορά στη σεξουαλική ζωή σε 1 μήνα σχεδόν, αναλόγως της κάθε περίπτωσης.

Τοσουνίδου Μαρίνα
Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Χρ. Σμύρνης 6, Ωραιόκαστρο
Τηλ.: 2310697745
Κιν.: 6937778581
[email protected]
www.cosmeticplastics.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ