Ακύρωση δρομολογίων απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Κυριακή - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Ακύρωση δρομολογίων απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Κυριακή

Λόγω της επιχείρησης εξουδετέρωσης και απομάκρυνσης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ...

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρεί στην κατάργηση ορισμένων επιβατικών αμαξοστοιχιών του άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης καθώς και δρομολογίων του προαστιακού Λάρισας – Θεσσαλονίκης, αύριο Κυριακή 12-2-2017, λόγω της επιχείρησης εξουδετέρωσης και απομάκρυνσης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη που θα λάβει χώρα από τις 9 το πρωί ως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Οι καταργήσεις των δρομολογίων αποφασίστηκαν μετά από σύσκεψη όλων των αρμοδίων φορέων που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, λόγω της γειτνίασης των γραμμών και του Εμπορευματικού Σταθμού Θεσσαλονίκης του ΟΣΕ με την αποκλεισθείσα περιοχή, καθώς και την απομάκρυνση του σιδηροδρομικού προσωπικού, καταργούνται τα εξής δρομολόγια:

α) Οι αμαξοστοιχίες Αθηνών – Θεσσαλονίκης και αντίστροφα με αριθμούς 50 και 55.

β)  Οι αμαξοστοιχίες (Παλαιοφαρσάλου) – Λάρισας –  Θεσσαλονίκης με αριθμούς 1594, 1596, 2590, 1599, 2591 καθώς και η 590 στο τμήμα της διαδρομής της μεταξύ Λάρισας Θεσσαλονίκης.

γ) Οι αμαξοστοιχίες Θεσσαλονίκης – Εδέσσης – Φλωρίνης και αντίστροφα με τους αριθμούς  83 και 84.

Επίσης τα λεωφορεία που υποκαθιστούν την αμαξοστοιχία  91 μεταξύ Αλεξανδρούπολης –  Δράμας θα συνεχίσουν προς Θεσσαλονίκη και δεν θα γίνει αλλαγή με την αμαξοστοιχία 600 στη Δράμα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επίσης γνωστοποιεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων των αμαξοστοιχιών που καταργούνται, δικαιούνται είτε να ταξιδέψουν με άλλη αμαξοστοιχία την ίδια μέρα, είτε να αποζημιωθούν με κουπόνι ταξιδιού.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ