Αξιολογούν το γήπεδο του ΠΑΟΚ - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Αξιολογούν το γήπεδο του ΠΑΟΚ

gipedo-toumpasΓραπτό άιτημα έστειλε πριν από λίγες μέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ ζητώντας του τη συναίνεση του προκειμένου να προχωρήσει σε μελέτη ελέγχου της Τούμπας, προεκιμένου να αξιολογηθούν οι κτηριακές της υποδομές.

Στην επιστολή της ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ απάντησε χθες θετικά, δρομολογώντας περαιτέρω εξελίξεις στο γηπεδικό ζήτημα του ΠΑΟΚ, που από ό,τι φαίνεται παραμένει υψηλά στην ατζέντα της διοίκησης του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η απαντητική επιστολή:

«Προς Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ

ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Υπ΄όψιν κ.Δημογιάννη Ιωάννη

Θεσσαλονίκη,17/1/2013

Σε απάντηση της από 27/12/2012 επιστολής σας με θέμα «Συναίνεση Α.Σ.ΠΑΟΚ για αξιολόγηση των υφισταμένων κτιριακών υποδομών», με την οποία ζητάτε «την έγκριση και παροχή της απαραίτητης συναίνεσης και εξουσιοδότησης για να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνετε απαραίτητη ώστε να μπορέσετε να μελετήσετε πλήρως την υφιστάμενη κατάσταση, καθώς και να αξιολογήσετε τις δυνατότητες παρέμβασης σε αυτή», το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ στην τακτική συνεδρίαση του Ιανουαρίου αποφάσισε όπως παράσχει την έγκριση και συναίνεση του στο ανωτέρω αίτημα, με δεδομένο ότι το γήπεδο είναι θέμα που αφορά όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ , και με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου και την φυσική έδρα που είναι η Τούμπα, προτείνουμε, προς αποφυγή αποσπασματικών ενεργειών που δημιουργούν λαθεμένες εντυπώσεις και ενδεχομένως προβλήματα, τη συνεργασία των δύο πλευρών (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ) δια του ορισμού αρμοδίων εκπροσώπων οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε όλες τις μελέτες αξιολόγησης των υφισταμένων κτιριακών υποδομών.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ