Απορριμματοφόρα στη διάθεση του δήμου Θεσσαλονίκης... χωρίς κόστος! - Karfitsa.gr
Slider Περιβάλλον Ροή

Απορριμματοφόρα στη διάθεση του δήμου Θεσσαλονίκης… χωρίς κόστος!

Σε κάτι παρόμοιο έχουν ήδη προχωρήσει και στη… Μύκονο, όπου συνεργάζονται με το κεντρικό δήμο, όμως καθαρίζουν… εθελοντικά και γειτονικό που «πνίγεται στα σκουπίδια» (βλ φωτο)

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης SA 8000, ιδιωτική εταιρεία  προσφέρει τα οχήματα της ώστε να καθαρίσει ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της χώρας και μάλιστα σε μία εποχή που προσπαθεί να προσελκύσει τουρίστες. Οι Κωστής Καιρίδης και Γιώργος Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης εταιρείας επειδή θεωρούν απαράδεκτη την εικόνα της πόλης με σκουπίδια παντού – όχι μόνο για αισθητικούς αλλά κυρίως για λόγους υγείας- είναι στη διάθεση των συναρμοδίων υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ να συμβάλλουν στην απορρύπανση της πόλης .

Σε κάτι παρόμοιο έχουν ήδη προχωρήσει και στην Μύκονο, όπου συνεργάζονται με το κεντρικό δήμο, όμως γειτονικός πνίγεται στα σκουπίδια και… εθελοντικά καθαρίζουν κι αυτόν!  Όπως είπε στην karfitsa o κ Καιρίδης «Σε δύσκολες καταστάσεις όπως στο δήμο Προποντίδας, Παγγαίου, Κέρκυρας, Μυκόνου και Χανίων δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας κι έχοντας εμπειρία σε έργα αποκομιδής απορριμμάτων και διαχείρισης στερεών αποβλήτων, προσφέρουμε χωρίς κόστος τη βοήθεια μας. Έτσι και τώρα θέτουμε τις υπηρεσίες μας στη διάθεση του δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα της υγιεινής αλλά και της υποβάθμισης της πόλης μας, εν μέσω τουριστικής περιόδου και καύσωνα»

Η «Χριστόφορος Καιρίδης Τεχνική και Εμπορική Ανώνυμη Εταιρεία» ιδρύθηκε το 1999 και αποτελεί μετεξέλιξη παλαιότερης εταιρείας που δραστηριοποιείται από το 1969. Να σημειωθεί ότι συνεργάζεται ήδη με το δήμο Θεσσαλονίκης στην προμήθεια καυσίμων – ύστερα από διαγωνισμό – και επίσης ότι συνέβαλε στο πλαίσιο και παλι της κοινωνικης ευθύνης SA 8000 στον αποχιονισμό της πόλης στις αρχές του χρόνου με το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ