Απόπειρα δολοφονίας κατά της Paris Hilton - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Απόπειρα δολοφονίας κατά της Paris Hilton

Paris-Hilton-80Το δικό της… δράμα ζει η χρυσή κληρονόμος, Paris Hilton, ύστερα από την απόπειρα δολοφονίας που πραγματοποίησε εναντίον της, μανιακός.

Η Paris, βρισκόταν στο σπίτι της στο Los Angeles όταν αντιλήφθηκε κάποιον απέξω. Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα Sun για το περιστατικό: «Ήταν τρομακτικό. Ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο. Γύρισε ο κόσμος μου ανάποδα… ήταν 5 το πρωί, όταν άκουσα κάποιον ήχο που ερχόταν από το παράθυρό μου. Κατέβηκα κάτω και είδα έναν τρελό τύπο με δυο μαχαίρια στα χέρια! Φαινόταν πως ήθελε να με σκοτώσει και προσπαθούσε μανιωδώς να σπάσει τα παράθυρα. Άρχισα να ουρλιάζω. Ήμουν σίγουρη πως θα έμπαινε μέσα είτε από την πόρτα, είτε από τα παράθυρα και αυτό θα ήταν το τέλος μου. Ήμουν σίγουρη πως θα με σκότωνε αν έμπαινε μέσα».

Τόσο συγκλονίστηκε η χρυσή κληρονόμος, που σκέφτηκε: «Εάν δεν είχε δράσει άμεσα ο φίλος μου δεν νομίζω να είχα σωθεί. Βλέποντας κάποιον με τόσο μίσος στα μάτια του που θέλει να σε σκοτώσει σε κάνει να σκέφτεσαι πως αυτό είναι το τίμημα της δημοσιότητας!Αναστατώθηκε η ζωή μου. Μετά από αυτό αποφάσισα να αφήσω το σπίτι μου στο Los Angeles και τα φώτα της δημοσιότητας» .

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ