Από σήμερα στους δρόμους άλλα... 70 αστικά λεωφορεία! - Karfitsa.gr
Κοινωνία Ροή

Από σήμερα στους δρόμους άλλα… 70 αστικά λεωφορεία!

Επιπλέον 70 αστικά λεωφορεία κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και από σήμερα η κατάσταση στις συγκοινωνίες θα παρουσιάζεται βελτιωμένη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς.

 «Η επίσημη ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Στέλιο Παππά και το ΔΣ είναι πως κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης 70 και πλέον λεωφορεία τις τελευταίες ώρες. Κατέστη εφικτό με συντονισμένες ενέργειες» δήλωσε ο κ. Αμπατζάς στο ”Πρακτορείο 104,9 FM” του ΑΜΠΕ, προσθέτοντας: «Δουλεύουμε για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού».
Ερωτηθείς για τη διαγραφή των προστίμων στους ανέργους και την κυκλοφορία περισσοτέρων αστικών λεωφορείων στους δρόμους, ο κ. Αμπατζάς υποστήριξε πως «οι κινήσεις αυτές ήταν απλές. Ήταν οι αυτονόητες. Δίνουμε τη μάχη για την επικράτηση του αυτονόητου. Αξίζει να απαντηθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις και από τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες. Γιατί δεν προβαίνανε σε αυτές τις ενέργειες; Τι συμφέροντα εξυπηρετούνταν;».
Αναφερόμενος στα επόμενα σχέδια για τον Οργανισμό, είπε ότι «τα προηγούμενα χρόνια τα προβλήματα λίμνασαν και συσσωρεύτηκαν. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε με χρονοδιαγράμματα και συγκεκριμένες λύσεις για τις επόμενες κινήσεις που θα προτείνουμε και θα εφαρμόσουμε».
Όσον αφορά την εξέλιξη της εκκαθάρισης στον ΟΑΣΘ, ο κ. Αμπατζάς υπογράμμισε πως «είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία που αναμένεται να αποκαλύψει πράγματα. Να ριχτεί φως στην προηγούμενη κατάσταση, να γνωρίσει το επιβατικό κοινό της πόλης, αλλά και η κοινωνία της χώρας, τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια με την προηγούμενη κατάσταση του ΟΑΣΘ».
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ