Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα

Από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αστρολογικές προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα. Σημαντική περίοδος για να ολοκληρωθούν υποθέσεις που είχαν «παγώσει»

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να πιεστείτε περισσότερο με επαγγελματικά θέματα και να υποβάλετε τον εαυτό σας σε υπερπροσπάθειες. Μην περιμένετε εξελίξεις άμεσα σε προσωπικό επίπεδο. Θα πρέπει να βάλετε πρώτα γερές βάσεις σε ό,τι σάς είναι σημαντικό και με σωστούς χειρισμούς να κερδίσετε τον στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανεωμένους σας βρίσκει αυτή η περίοδος Πολύ γρήγορα θα βάλετε μπροστά ένα σχέδιο σας που είχατε εγκαταλείψει μέσα στον Αύγουστο. Αν πρέπει να αλλάξετε κάτι στο σπίτι σας ή στον χώρο της εργασίας σας, είναι η κατάλληλη περίοδος. Η ορθή πορεία του Ερμή φτιάχνει τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικοί στόχοι ολοκληρώνονται μέσα στην εβδομάδα. Αν είχατε αφήσει κάτι σε εκκρεμότητα, ήρθε η στιγμή που οι καταστάσεις θα σας ωφελήσουν για να βρείτε τον δρόμο να ολοκληρωθούν. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποια ηρεμία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναπαύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως πολλοί από σας να αρνούνται να αποχαιρετίσουν το καλοκαίρι, που ήταν αρκετά ποικιλόμορφο και ιδιαίτερο. Όλα όμως έχουν ένα τέλος και θα πρέπει γρήγορα να ενταχθείτε στους φθινοπωρινούς ρυθμούς και στην καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ

Έχετε μπει σε μία «τρελή» επαγγελματική πορεία, που η βάση της είναι η οικονομική σταθεροποίηση. Αν έχετε νομικές ή άλλες εκκρεμότητες από το παρελθόν, τώρα ήρθε η στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει ευκαιρίες για ανάκαμψη και μέχρι το τέλος της θα έχετε κερδίσει ουσιαστικά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συγκεκριμένη εβδομάδα θεωρείται για σας από τις πιο σημαντικές μέσα στον Σεπτέμβριο. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτό το γεγονός. Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία σάς επαναφέρει και πάλι στην καθημερινότητά σας. Πολλοί από εσάς θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα έχουν σίγουρη επιτυχία, αν έχετε δουλέψει σκληρά για ό,τι ποθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πολλές σκέψεις ανεκπλήρωτες, που ακόμη δεν έχετε βρει τον τρόπο να τις υλοποιήσετε. Θα έχετε μία έντονη επιθυμία να κάνετε κάποια επαγγελματικά βήματα, που δεν θα έχουν καθαρή εικόνα ακόμη. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με ό,τι επιδιώκετε και ό,τι λέτε στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει αρκετά όμορφες στιγμές, που θα έχουν ρίζες από το παρελθόν. Πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα θα είναι γνώριμα και πολύ δικά σας. Κάποιες σκέψεις σας θα υλοποιηθούν λίγο αργότερα, μετά από μία οικονομική σας ανάκαμψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακές υποθέσεις θα βρεθούν και πάλι μπροστά σας. Θα έχετε μία προσωρινή κρίση με δικά σας πρόσωπα, που θα σας δείξουν ότι περιμένουν κάτι παραπάνω από εσάς. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε λίγο το τεταμένο περιβάλλον που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σθένος και ώριμη σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία σας αυτή την περίοδο θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Θα πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που θα κάνετε με άτομα από το περιβάλλον σας. Μπορεί να εκτεθείτε υπερβολικά, αν δεν τηρήσετε τον ηθικό κώδικα σε ό,τι αφορά εσάς και ένα δικό σας αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα.  Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι συνθήκες σε όποιο υλικό ζήτημα θα έχουν και μία δυσκολία που δεν θα φανεί από την αρχή. Όσο για τις προσωπικές υποθέσεις, αφήστε τον χρόνο να ωριμάσει τα γεγονότα χωρίς να βιάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν χωρά αμφιβολία ότι θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα, από κάθε άποψη. Η προσωπική σας ζωή θέλει μία καθαρότερη εικόνα από αυτήν που μέχρι τώρα έχετε. Εκκρεμότητες που υπάρχουν θα αρχίσουν σιγά-σιγά να σας πνίγουν και θα πρέπει να βρεθούν λύσεις το επόμενο διάστημα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ