Αυτό θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της 82ης ΔΕΘ-HELEXPO! - Karfitsa.gr
αυτό_το_μάθατε; Ροή

Αυτό θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της 82ης ΔΕΘ-HELEXPO!

Τα PEUGEOT είναι τα Επίσημα Αυτοκίνητα της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της μεγαλύτερης εκθεσιακής διοργάνωσης των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Γιαννίρης Α.Ε. – επίσημος διανομέας της Peugeot στη Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες της διοργάνωσης παραχωρεί το δημοφιλές SUV Peugeot 3008, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως το Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς 2017, το 9θέσιο Peugeot Traveller VIP, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει πολυτελή και άνετη μετακίνηση στους επιβάτες του, καθώς και το δυναμικό και σύγχρονο Peugeot 208, το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της μάρκας.

Η Peugeot με παρουσία σε πάνω από 160 χώρες και με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας πραγματοποιήσει 1.919.460 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο το 2016.

Η εντελώς νέα γκάμα των μοντέλων της Peugeot είναι η πιο ανανεωμένη στην ιστορία της, ενώ η υψηλή ποιότητα, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η οδηγική απόλαυση αποτελούν κοινά χαρακτηριστικά σε όλα τα μοντέλα της.

Τα πάνω από 60 εκατομμύρια πωληθέντα οχήματα, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της μάρκας εδώ και 127 χρόνια.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ