Βραδιά για καλό σκοπό με... λαμπερές παρουσίες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Βραδιά για καλό σκοπό με… λαμπερές παρουσίες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Βραβεύτηκαν γνωστοί Θεσσαλονικείς...

Την παραδοσιακή κοπή πίτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» του Νομού Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μέλη, φίλοι αλλά και πολλοί γιατροί που στηρίζουν το έργο του Συλλόγου.

Σημείο αναφοράς ήταν ο απολογισμός του Συλλόγου για το 2016 και συγκεκριμένα η στήριξη 486 γυναικών με καρκίνο του μαστού, η πραγματοποίηση 3 ομάδων ψυχολογικής στήριξης και 4 βιωματικών σεμιναρίων, όπως τόνισε η πρόεδρος του συλλόγου Κούλα Δερεκενάρη. Επιπλέον, οι εκπαιδευμένες εθελόντριες του συλλόγου στήριξαν 360 γυναίκες στο ΑΘΝ Θεαγένειο και στον ξενώνα φιλοξενίας καρκινοπαθών στην Πυλαία.

Ο σύλλογος παρέχει κάθε χρόνο σε εκατοντάδες ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες δωρεάν εξετάσεις σε ιδιωτικά κέντρα, αλλά και ειδικά διαμορφωμένους χώρους με περούκες και είδη που χρειάζονται γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή. Στόχος των δραστηριοτήτων του συλλόγου είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και την απομυθοποίησή του.

Λίγο πριν κλείσει η βραδιά απονεμήθηκαν βραβεία στους γιατρούς και τους συνεργάτες του Συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, βραβεία δόθηκαν στους χειρουργούς μαστού Κοντούλη Θεόδωρο, Ροϊδο Άκη, Σαββίδου Κατερίνα, Χατζή Ιωσήφ, Τσαντήλα Βλάσση, Δεσίρης Κλέαρχο, Νατσιόπουλο Ιωάννη, Ζαραμπούκα Κωνσταντίνο, Ουρομίδη Οδυσσέα, Λιάππη Τριαντάφυλλο, Ιντζέ Σταύρο, Σακελαρίου Βασίλειο.

Επίσης βραβεία απονεμήθηκαν στην Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα, την εκπρόσωπο Παιδικών Σταθμών Δήμου Θεσσαλονίκης Πηνελόπη Λοτσιοπούλου, τον Medical Director της Roche Hellas Σωκράτη Κουλούρη αλλά και τον Βασίλη Τσανταρλιώτη για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο.

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με χορούς και τραγούδι από την Ειρήνη Λώλου.

1-2 1-3 1-4 1-5 almazois2 almazois3 almazois4 almazois5 almazois6 almazois7 almazois8 almazois9 almazois10 almazois11 almazois12 almazois13 almazois14

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ