Νέο τουριστικό προϊόν, παραδοσιακοί γάμοι στη Χαλκιδική! - Karfitsa.gr
Uncategorized

Νέο τουριστικό προϊόν, παραδοσιακοί γάμοι στη Χαλκιδική!

WeddingChalkidiki       «Ζήστε τον γάμο σας στην Ελλάδα» αυτό προτρέπει ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω (“Mount Athos Area’) στη Χαλκιδική, που συμμετείχε πρόσφατα, για δεύτερη φορά, στη θεματική έκθεση “Balkanica Wedding Expo”, στη Σόφια της Βουλγαρίας.

     Οι οργανωτές  επιχειρούν  να πείσουν  τους μελλόνυμφους του εξωτερικού, ιδίως από τα Βαλκάνια, να ζήσουν τον μύθο τους στην Ελλάδα.

    Εκατοντάδες μελλόνυμφοι επισκέφτηκαν το περίπτερο τής Mount Athos Area, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή ως γαμήλιο προορισμό. Ενδιαφέρον έδειξαν και εκπρόσωποι εξειδικευμένων τουριστικών πρακτορείων και διοργανωτές γαμήλιων ταξιδιών ή γραφεία οργάνωσης γάμων.

  “Είχαμε ήδη κάποιες κρατήσεις στη διάρκεια της έκθεσης, όχι για γάμους, αλλά για γαμήλια ταξίδια ζευγαριών από τη Βουλγαρία, ενώ οι επιχειρήσεις του είδους ενθουσιάστηκαν στην ιδέα να εντάξουν την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη στα προγράμματά τους. Ως προς έναν βαθμό, η περιοχή μας έχει ήδη αρχίσει να γίνεται γνωστή έξω ως γαμήλιος προορισμός, η προσπάθεια θα συνεχιστεί με καινοτόμες προωθητικές δραστηριότητες”, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια Μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Προ του Άθω, Μαρία Παππά.

    Κατά την ίδια, τον ερχόμενο Μάιο, τουριστικοί πράκτορες από το εξωτερικό θα προσκληθούν σε έναν παραδοσιακό -ακόμη και με γαϊδουράκια- γάμο στην Αμμουλιανή, ώστε να ζήσουν από κοντά την ιδιαίτερη εμπειρία μιας τελετής “αλά αθωνικά”.

 

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ