Γιατί κλείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός 902 - Karfitsa.gr
Media

Γιατί κλείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός 902

Σε διακοπή του προγράμματός του προχωράει η τηλεόραση του «902», μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους. Η Κ.Ε έχει [...]

Σε διακοπή του προγράμματός του προχωράει η τηλεόραση του «902», μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους. Η Κ.Ε έχει ήδη ενημερώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όλα τα κομματικά όργανα και τις ΚΟΒ για τις δυσκολίες και το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το κενό που δημιουργείται με την παύση της λειτουργίας της τηλεόρασης θα δημιουργηθεί ένα ειδησεογραφικό πόρταλ στο διαδίκτυο, αξιοποιώντας αυτήν τη μορφή ενημέρωσης και προπαγάνδας με εθελοντική δουλειά μελών του Κόμματος.

Επίσης, εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους που θα μείνουν άνεργοι και δεσμεύεται να τους στηρίξει όσο μπορεί περισσότερο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ