Γιατί πρέπει να βάζεις μία κουταλιά ζάχαρη στο σαμπουάν σου; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Γιατί πρέπει να βάζεις μία κουταλιά ζάχαρη στο σαμπουάν σου;

Η ζάχαρη θα δώσει τη λύση και μάλιστα αυτός είναι ...

Η χρήση καλλυντικών προϊόντων αλλά και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι εκτός από τους πόρους της επιδερμίδας του προσώπου μας, φράζουν και αυτούς που βρίσκονται στο τριχωτό του κεφαλιού μας, με αποτέλεσμα να μην αφήνουν τους θύλακες των τριχών να αναπνέουν.

Φυσικά, αν το hairstyling είναι μέσα στην καθημερινότητά σου, η κατάσταση χρήζει πιο άμεσης αντιμετώπισης, μιας και η υγεία των μαλλιών σου εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την καλή κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής!

Κι ενώ στην αντίστοιχη περίπτωση της επιδερμίδας του προσώπου, η απολέπιση και η τόνωση είναι τα δύο πρώτα βασικά βήματα… τι γίνεται με τα μαλλιά μας;

Η ζάχαρη θα δώσει τη λύση και μάλιστα αυτός είναι ο λόγος που σύμφωνα με την Francesca Fusco, δερματολόγο του Wexler Dermatology της Νέας Υόρκης θα πρέπει να ξεκινήσουμε να την προσθέτουμε στο σαμπουάν μας!

8 unknown uses of sugar 2

Σύμφωνα με την ίδια, μία κουταλιά ζάχαρης και μερικά λεπτά μασάζ αρκούν για να κάνουμε ήπια απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής μας, να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να αποκτήσουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά, χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ! Έτσι, η επιδερμίδα θα απορροφήσει τόσο τα απαραίτητα συστατικά του σαμπουάν, όσο και του conditioner ή κάποιας μάσκας.

woman washing hair

Στον αντίποδα, αρκετοί hair experts υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις εξειδικευμένες θεραπείες και τα προϊόντα, ωστόσο είναι ό,τι πιο φυσικό-ανέξοδο μπορείς να φτιάξεις μόνη σου μέσα σε λίγα λεπτά! Θα το δοκίμαζες;queen.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ