«Γκάζι» στη μεταφορά μαθητών, προσωρινή αναστολή κινητοποιήσεων - Karfitsa.gr
Uncategorized

«Γκάζι» στη μεταφορά μαθητών, προσωρινή αναστολή κινητοποιήσεων

mathites-thessalonikiΞεκινούν από αύριο και πάλι τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της περιφέρειας. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε με το Προεδρείο της Επιτροπής του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης. Κατά την συνάντηση, ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε την επιτροπή για τις επαφές που έχει κάνει ο ίδιος με τον αν. Υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα για να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Ο κ. Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια  για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με το Υπουργείο Οικονομικών και τους ζήτησε να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και να ξεκινήσουν από αύριο και πάλι τα δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών.

Τα μέλη της Επιτροπής δέχτηκαν την προτροπή του κ. Τζιτζικώστα, ως  ένδειξη καλής θέλησης  και αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου. Εφόσον το Υπουργείο Οικονομικών δεν επιλύσει μέχρι τότε το θέμα, από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, τα μέλη της Επιτροπής δήλωσαν ότι θα ξεκινήσουν και πάλι τις κινητοποιήσεις.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ