Δήλωση βόμβα από Παπακωσταντίνου - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Δήλωση βόμβα από Παπακωσταντίνου

«Όταν φτάνεις σε ένα σημείο και όλοι προσδοκούν από σένα, σε «θεοποιούν», δυο δρόμους έχεις: ή να τρελαθείς ή να προσγειωθείς» εξομολογείτε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πως ο ίδιος έφτασε στο σημείο να χτυπήσει την πόρτα του ειδικού. «Έχω ζήσει πολύ θαυμασμό και αγάπη -που είναι το πιο δύσκολο μείγμα. Δεν [...]

«Όταν φτάνεις σε ένα σημείο και όλοι προσδοκούν από σένα, σε «θεοποιούν», δυο δρόμους έχεις: ή να τρελαθείς ή να προσγειωθείς» εξομολογείτε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πως ο ίδιος έφτασε στο σημείο να χτυπήσει την πόρτα του ειδικού.

«Έχω ζήσει πολύ θαυμασμό και αγάπη -που είναι το πιο δύσκολο μείγμα. Δεν είναι εύκολο να το κουβαλάς, είναι απάνθρωπο, δηλαδή πέραν των δυνατοτήτων ενός ανθρώπου. Για να μην τους δυσαρεστήσεις προσπαθείς να συναντηθείς με την “εικόνα” σου, αλλά δεν βγάζει το μονοπάτι πουθενά -διότι αρχίζεις και χτυπιέσαι με τον εαυτό σου. Δε γίνεται να ζήσεις έτσι. Πρέπει να απελευθερωθείς και να καταλάβεις ότι δεν είσαι ο ήρωας των τραγουδιών που ερμήνευσες» ανέφερε ο τραγουδιστής στη «Real».

πηγή: gossip-tv.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ