Δείτε τον εραστή να το σκάει από το παράθυρο... (video) - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Δείτε τον εραστή να το σκάει από το παράθυρο… (video)

Ο “γάτος”- σύζυγος είναι ακόμα στη δουλειά και ο “ποντικός”- κυρία του, τον απατά με τον…

εραστή της! Τι γίνεται όμως όταν αυτός επιστρέφει απροειδοποίητα στο σπίτι;Ο εραστής τρέχει να κρυφτεί σε κάποιο δωμάτιο, μέσα στη ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι ή προσπαθεί να διαφύγει από το σπίτι πηδώντας από το παράθυρο.

Το παραπάνω βίντεο από τη Βραζιλία, προκαλεί πολλά ερωτήματα. Είναι αληθινό ή ψεύτικο; Ο κρεμασμένος πάντως άνδρας, ο οποίος φορά μόνο το μποξεράκι του, προσπαθεί να δραπετεύσει από το σπίτι της ερωμένης του η οποία τσακώνεται με τον άνδρα της στο μπαλκόνι.

Ο “εραστής δραπέτης” αφού έχει δέσει ορισμένες μαξιλαροθήκες μεταξύ τους καταφέρνει να φτάσει στον πιο κάτω όροφο της πολυκατοικίας. Από εκεί προσγειώνεται  υπό το βλέμμα των περαστικών και των γειτόνων στο φουσκωτό μαξιλάρι των πυροσβεστών.

Χρήστες του διαδικτύου που υπερασπίζονται την αυθεντικότητα του εν λόγω βίντεο και άλλοι που θεωρούν ότι είναι ψεύτικο.”Πώς έφτασε τόσο γρήγορα η πυροσβεστική;” γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος αναρωτιέται “γιατί εφόσον ο σύζυγος είναι στο μπαλκόνι, ο εραστής δεν έφυγε από την πόρτα”.Σε κάθε περίπτωση το βίντεο με μπόνους τις ζητωκραυγές των περαστικών είναι απολαυστικό!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ