Δεύτερη αναβολή για Μ. Λεμούσια - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Δεύτερη αναβολή για Μ. Λεμούσια

Για δεύτερη φορά ανεβλήθη η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το Μιχάλη Λεμούσια και την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

lemousias-metagwghΓια δεύτερη φορά ανεβλήθη η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το Μιχάλη Λεμούσια και την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ανέβαλε, ωστόσο, για δεύτερη φορά την εκδίκαση της υπόθεσης για την 14 Νοεμβρίου 2013, λόγω παρέλευσης ωραρίου και έτσι ο Μ. Λεμούσιας επέστρεψε στις δικαστικές φυλακές Διαβατών, όπου κρατείται τον τελευταίο 1,5 μήνα, μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη για την υπεξαίρεση “μαμούθ” από τα δημοτικά ταμεία.

Να σημειωθεί οτι ο Μ. Λεμούσιας κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ύψους 598.372 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 13 Ιανουαρίου 1999 έως το τέλος του 2001.

Πρόκειται για χρηματικά ποσά που, κατά το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα του πρώην γενικού γραμματέα και διακινήθηκαν με καταθέσεις και αναλήψεις σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Όπως είχε αναφέρει η Karfitsa, Λεμούσιας και Παπαγεωργόπουλος θα δικαστούν διαφορετικά για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ