Δημιουργήθηκε υπολογιστής... σακίδιο! - Karfitsa.gr
Ροή Τεχνολογία

Δημιουργήθηκε υπολογιστής… σακίδιο!

Το HP Z VR Backpack είναι ένα PC διαφορετικό από τα άλλα, ενώ δεν προορίζεται για χρήση σε εφαρμογές gaming. 

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ότι τα PC σε μορφή σακιδίου προορίζονται για χρήση σε όσους θέλουν να παίζουν παιχνίδια σε περιβάλλον Virtual Reality, αλλά η HP στοχεύει σε διαφορετικό κοινό με το Z VR.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία ο υπολογιστής αυτός μπορεί να βρει τη θέση του σε βιομηχανικές, στρατιωτικές, ψυχαγωγικές και άλλες εφαρμογές. Ένα από τα πλεονεκτήματα του HP Z VR είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως μία τσάντα όσο και σε επιτραπέζια διαμόρφωση, πάνω στο ειδικό dock που το συνοδεύει.

Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, έχουμε επεξεργαστή Intel Core i7-7820ΗQ με vPro, με γραφικά NVIDIA Quadro P5200 και μνήμη RAM που μπορεί να φτάσει έως και τα 16 GB. H τιμή της κάθε μονάδας αναμένεται να αγγίζει τα 3299 δολάρια στις ΗΠΑ, αλλά θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι ένα τέτοιο μηχάνημα υποκαθιστά -και μάλιστα εν κινήσει- έναν σαφέστατα ογκώδη και ισχυρό σταθερό υπολογιστή.

Το HP Z VR υποστηρίζει το Oculus Rift, το HTC Vive και όποιο άλλο κράνος εικονικής πραγματικότητας είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με έναν υπολογιστή.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ