«Διώξαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για να έχουμε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο» - Karfitsa.gr
Κοσμικά

«Διώξαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για να έχουμε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο»

Ο Ορέστης Τσανγκ αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor. Σε συνέντευξη του στο People αναφέρθηκε στον λόγο που έδιωξαν οι Μαχητές τον Αγγελόπουλο αλλά και για το bullying που έκαναν οι Διάσημοι στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο πραγματικός λόγος που οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον έζησα ελάχιστες μέρες μέχρι να φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Από την πρώτη κιόλας γνωριμία μας στην Αθήνα αντιλήφθηκα πως θα είναι ένας καλός και δυνατός παίκτης, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ώρες που βρεθήκαμε μαζί στην ίδια παραλία. Σε αυτό το σημείο θα σου πω κι ένα μυστικό: όταν χάναμε 6-0 από τους Διάσημους, γύρισα και είπα στους συμπαίκτες μου πως ήταν λάθος που τον διώξαμε από την ομάδα μας και κάποιοι από αυτούς γύρισαν και μου είπαν «Δεν πειράζει. Τώρα που δεν είναι εδώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουμε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο εμείς». Η δική μου άποψη ήταν πρώτα να κερδίζουμε για να τρώμε και μετά να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο, που, αν θες και τη γνώμη μου, είναι και ανούσιο σε ένα παιχνίδι επιβίωσης».

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε ότι : ”Έβλεπα την Ειρήνη Παπαδοπούλου και παρατηρούσα ότι δεν περνούσε καλά στους Διάσημους. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν η Ειρήνη ερχόταν στη δική μας ομάδα, θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Μολονότι με την Ειρήνη δε μέναμε στην ίδια παραλία, το bullying που είπε πως της έκαναν οι συμπαίκτες της ήταν αισθητό ακόμα και σε μας».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ