ΕΚΘ: Κατηγορεί το Μυλόπουλο για κατασπατάληση - Karfitsa.gr
Κοινωνία

ΕΚΘ: Κατηγορεί το Μυλόπουλο για κατασπατάληση

Τα πυρά του προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης δέχθηκε σήμερα το πρωί ο πρύτανης του ΑΠΘ κ. Μυλόπουλος κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν οι εργολαβικοί εργαζόμενοι του ΑΠΘ.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΚΘ, ο πρύτανης του ΑΠΘ εξώθησε τους εργαζομένους στις απεργίες και στην κατάληψη με σκοπό να κερδίσει χρήματα από το υπουργείο, χρήματα που ο ίδιος έχει κατασπαταλήσει. Όπως είπε ο κ. Τσαμπουλίδης σε συζήτηση που είχε με τον πρύτανη και αφού ο ίδιος του ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν σκοπό να ξεκινήσουν καταλήψεις, ο κ. Μυλόπουλος του απάντησε: «Άντε βρε Παναγιώτη, εγώ περιμένεις να στο πω;»

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσαραμπουλίδη, το ΕΚΘ είχε παρακινηθεί πολλές φορές να πάει με τους εργολαβικούς στο υπουργείο Παιδείας, κάτι που όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΚΘ ήταν αδύνατο, μιας και υπήρχε ο κίνδυνος να έρθουν τα ΜΑΤ, αλλά και γιατί για πολλούς δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να πράξουν κάτι τέτοιο.

Ποια ήταν η απάντηση Μυλόπουλου σύμφωνα με τον κ. Τσαραμπουλίδη; «για το πρώτο έχεις δίκιο, το δεύτερο το κανονίζουμε εμείς».

Διαβάστε την απάντηση του πρύτανη Γ. Μυλόπουλου

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ