Εγκαινιάστηκε η έκθεση κοσμήματος από φοιτητές στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε η έκθεση κοσμήματος από φοιτητές στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Δημιουργίες φοιτητών περιλαμβάνει η έκθεση κοσμήματος που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες στη Δημοτική Πινακοθήκη του Πανοράματος. Πρόκειται για εκθέματα που ετοίμασαν οι φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινας, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριάς τους Ολύβιας Κυριακοπούλου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου, έγιναν παρουσία του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και του αντιδημάρχου πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας Σωκράτη Δωρή, ενώ το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν τόσο η επιμελήτρια της έκθεσης, όσο και πολλοί φοιτητές που σχεδίασαν τα εκθέματα.

«Πάντα οι δημιουργίες της νέας γενιάς μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον. Ιδιαίτερα όταν είναι φρέσκες και καινοτόμες, όπως αυτές που παρουσιάζονται την έκθεση», σημείωσε στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, ενώ η κ. Κυριακόπουλου αφού ευχαρίστησε τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη για τη συνεργασία επισήμανε τη σημασία που έχει για τους νέους ανθρώπους να έχουν την αίσθηση ότι η αυτοδιοίκηση βρίσκεται δίπλα τους και ενισχύει την τέχνη.

Να σημειωθεί ότι η Ολύβια Κυριακοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Εικαστικών Τεχνών στο London Guildhall University και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη φωτογραφία της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών του London Metropolitan University. Από το 2007 διδάσκει ως επιστημονική συνεργάτης στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Φλώρινας και από το 2009 ως εργαστηριακή συνεργάτης στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του ΤΕΙ Σερρών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ