Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο (ΦΩΤΟ)

Δείτε τα όχι και τόσο… κόσμια συνθήματα που έγραψαν οι άγνωστοι στον τοίχο…

Στην περιοχή του Ευόσμου είχαμε χτες το βράδυ αναγραφή συνθημάτων από ομάδα αγνώστων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού-Ευόσμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης εξέδωσε για το θέμα το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο

Στόχος ομάδας φασιστών έγιναν σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου το απόγευμα, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο, οι οποίοι γέμισαν τις πόρτες και τους τοίχους με τα συνθήματα και τα σύμβολά τους.

Για μια ακόμη φορά (υπενθυμίζουμε πως πριν από δύο χρόνια είχαν καταστρέψει το εκλογικό μας περίπτερο στην πλατεία Ευόσμου) ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται στόχος φασιστών.

Η επίθεση έγινε σε ένα χώρο ο οποίος συντηρείται από το υστέρημα των μελών και των φίλων του κόμματος και ο οποίος χάρις στο μεράκι τους λειτουργεί και ως χώρος πολιτισμού για τη γειτονιά.

Όμως τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν αλλά αντίθετα δυναμώνουν το φρόνημά μας και την αγωνιστική μας διάθεση ενάντια στη φασιστική επιθετικότητα.

Οι συμμορίες των ακροδεξιών επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την αντίληψή τους για τη δημοκρατία. Μια αντίληψη η οποία είναι απόρροια της καθοδηγητικής τους γραμμής: βία εναντίον της Αριστεράς και εναντίον της δημοκρατικής και πολιτιστικής δράσης των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού-Ευόσμου καταγγέλλει την επίθεση εναντίον των γραφείων της και καλεί τα δημοκρατικό κόσμο να απομονώσει κοινωνικά και πολιτικά τους ιδεολογικούς απόγονους του φασισμού και του ναζισμού στέλνοντάς τους εκεί που ανήκουν: στο βαθύ μαύρο σκοτάδι της Ιστορίας.

et

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ